Babytaxiu ambulanță Ambulance Minnie Kiddieland cu 7 accesorii cu sunete și lumini de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul Ambulance Minnie, este o jucărie minuantă pentru toți copilașii curioși de la 12 la 36 de luni, care se vor distra la maxim jucându-se de-a profesia medicilor. Babytaxiul modern roz-alb, este realizat în formă de ambulanță, iar în partea din față are un semnal de avertizare cu lumini în față, datorită căreia copilul va avea parte de o experiență și mai realistă. Pe cei mici îi vor încânta efectele sonore, care includ sunetul de pornire, al claxonului și al sirenei. Pe tabloul de bord, se află spațiu de depozitare în care există un set medical din 7 piese, în care copilașii vor găsi un stetoscop, otoscop, termometru, pensetă, o seringă și alte accesorii pentru a stabili diagnosticul fiecărui pacient.

Babytaxiul are roți din plastic de cea mai bună calitate, care sunt sigure și foarte confortabile, precum și un scaun în formă ergonomică, sub care se află spațiul de depozitare. Cu acest babytaxiu frumos, copilașii se vor juca de-a profesia doctorilor și a medicilor, vor învăța să gândească logic și să-i ajute pe ceilalți. Își dezvoltă abilitățile motorice, culorile vesele și vibrante le stimulează imaginația și creativitatea. Ambulanța pentru copii este decorată cu imaginile Mickey Mouse, Donald Duck, Goofy și a câinele Pluto. Pachetul include și baterii de testare de tip 2xAA. Construcția din plastic stabilă și durabilă, cu spătar, va rezista copiilor ani de zile și îi va ajuta să se dezvolte din toate punctele de vedere.

Marca Kiddieland a cucerit piața mondială cu jucăriile sale pentru bebeluși încă din anul 1998 şi a obținut licența pentru produsele Disney în 2002. Producătorul comercializează, în principal, produsele sale în America și, în mare măsură, şi în Europa. Jucăriile sale sunt caracterizate de un design splendid, culori vesele, motive fabuloase și diverse efecte sonore şi luminoase, toate la un preț foarte rezonabil. În produsele mărcii Kiddieland, părinții grijulii vor putea achiziţiona jucării, care nu numai că îi vor distra pe cei mici, dar îi vor învăţa foarte multe lucruri noi.

Caracteristici

  • babytaxiu sigur și de calitate 
  • construcție robustă cu spătar
  • design roz-alb
  • 7 accesorii medicale
  • funcții electronice - sonore și luminoase
  • dezvoltă imaginația și abilitățile motorice 
  • de la 12 luni

Doprava 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbebeluşi
Vârstăde la vârsta de 12 luni
Dimensiuni55*27*44 cm
Dimensiunile ambalajului56*28*37 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
MuzicalDa
Ambalat în carton I/NDa
ObservaţieBattery: 2 x AA/LR6 included
Culoarearoz
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...