Babytaxiu cu încărcător frontal Abrick Les Maxi Écoiffier  cu 6 cuburi de construit de la 12 luni

Detalii privind produsul

Babytaxiul cu încărcător frontal Abrick Les Maxi este un vehicul minunat pentru băieții și fetițele deja de la vârsta de 12 luni. Babytaxiul strălucește într-o combinație foarte frumoasă de culoare negru-galben, aproape imitația precum cea reală a utilajului real de lucru. Babytaxiul superb dispune de cupă mobilă, pe care muncitorul dumneavoastră mic o poate mișca cu ajutorul brațelor de control. Babytaxiul conține și 6 cuburi de construit, pe care copilul dumneavoastră le poate ascunde în compartimentul de depozitare, sub scaunul care se poate deschide în sus. Babytaxiul a fost realizat cu scaun confortabil format ergonomic al cărui parte din spate este puțin înălțată ca în timpul mersului copilul să nu alunece în spate. 

Dimensiunile totale ale vehiculului sunt de 66*28*33 cm. Babytaxiul nu este doar o jucărie distractivă, ci și care alungă plictiseala. Prin babytaxiu copii își întăresc mușchii brațului și piciorului, își dezvoltă abilitățile lor de motorică fină și puternică, fac cunoștință cu culorile și  cu formele. Prin folosirea babytaxiului copii vor fi mai aproape de lumea adulților în timp ce se joacă de-a șoferul, inginer de construcție. Babytaxiul este predecesorul ideal al bicicletei, deoarece deja în fază incipientă copii învață să-și mențină echilibrul, să-și dea avânt în față cu piciorușele.   

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăcopil
VârstăDe la 12 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni66*28*33 cm
Inaltimea produsului33 cm
Lungime intreaga66 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,26 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...