Babysitter electronic New Video Baby monitor ZEN connect Grey Beaba cu conexiune la telefonul mobil (Android și iOS) cu viziune nocturnă în infraroșu

Detalii privind produsul

Babysitter-ul electronic practic, ușor și sigur ZEN Connect de la renumitul brand francez Beaba le aduce părinților ingenioși un ajutor strălucit în îngrijirea bebelușului. Camera practică, Baby monitor cu cameră full HD cu rezoluție 1080p este foarte simplă și intuitivă de operat și va aduce liniște sufletească părinților, atuncicând bebelușul lor o să doarme. Părinții care trăiesc după tehnologiile moderne, se vor îndrăgosti instantaneu de ea. Datorită aplicației mobile, camera se conectează la smartphone-ul dvs. cu sistemul de operare iOS sau Android, de unde transmite imaginea. Babysitterul electronic ZEN Connect este echipat cu viziune nocturnă în infraroșu, astfel încât să vă puteți lua rămas bun de la lumina din camera copiilor pentru totdeauna. Camera full HD are și un transmițător, detectarea sunetului și a mișcării, termometru cu senzor de temperatură, dublu zoom și înregistrare video. Babysitterul electronic ZEN Connect Beaba vine, de asemenea, cu o funcție unică de care veți fi foarte încântați - poate reda o melodie bebelușului, care îi va aduce un somn dulce și netulburat.

Cu acest babysitter electronic, părinții vor aprecia cu siguranță latura sa practică, funcționarea simplă și contactul constant mai ales cu copilul. Babysitter-ul electronic cu un design atemporal este perfect pentru gospodăriile inteligente, nu ocupă mult spațiu și este, de asemenea, un accesoriu original de interior. Veți fi încântați și de funcția jucăușă a camerei - datorită formei sale practice, care seamănă cu un șarpe, puteți înfășura camera în jurul pătuțului, de exemplu, sau o puteți așeza pe un raft. Conectându-vă la o rețeaua Wi-Fi sau 4G, veți avea întotdeauna disponibil în aplicație un videoclip din camera copiilor, pe care îl puteți partaja cu cei mai apropiați. Avantajul este, de asemenea, raportarea aplicației și utilizarea sa simplă și intuitivă, care poate fi făcută de toată lumea. Camera ZEN Connect nu are baterie reîncărcabilă, funcționează doar când este pornită, adică conectată prin cablul USB inclus în pachet. Camera electronică ZEN Connect, poate fi ștearsă cu o cârpă uscată sau ușor umedă, fără utilizarea altor produse de curățat chimice.

Despre Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 ușurează munca părințiilor cu copii mici.  Producătorii și designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie din material de cea mai înaltă calitate, datorită căruia produsele acestui brand îndeplinesc cele mai înalte criterii de calitate. Producătorul francez Beaba de la începutul carierei sale, a primit o serie de premii în urma unor jurizări profesionale dar și de la părinții mulțumiți și va aduce același sentiment, atât dumneavoastră cât și copiilor dumneavoastră.

Caracteristici

  • babysitter electronic
  • cameră full HD cu rezoluție de 1080p
  • vedere de noapte infra
  • compatibilă cu IOS și Android
  • folosire ușoară și intuitivă
  • design modern franțuzesc
  • calitate superioară
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni6*3*31 cm
Dimensiunile ambalajului23*4*10 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate117 g
NoteAvailable app for Android and iOS
Culoareaalb
Set de produseNu
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...