ATV portocaliu Vega Smoby şi pedale de la 24 luni

Detalii privind produsul

ATV-ul care pedalează cu picioarele Vega Smoby este potrivit pentru copii de la 24 de luni. ATV-ul pentru copii este cu antrenare cu lanț ca o bicicletă, iar copilul controlează direcția de deplasare cu ghidonul. ATV-ul are un aspect robust, atractiv și stabil, iar fiecărui copil îi place să meargă pe acesta. Prin pedalarea pe un ATV cu pedale copilul dobândește abilități de coordonare și de mișcare. Ei își întăresc mușchii și își consolidează sănătatea prin exercițile fizice în aerul proaspăt.

Scaunul și ghidonul ergonomic și confortabil asigură o plimbare plăcută în care copilul nu va obosi nici după o călătorie mai îndelungată. Dimensiunile totale ale ATV-ului cu antrenare cu lanț sunt de lungimea 83 cm lățimea 45 cm și înălțimea 58 cm. Înălțimea suprafeței scaunului este de 35 cm de la sol. Siguranța ATV-ului Vega este garantată de materialele din plastic solide și durabile din care este fabricat acesta. Designul de culori alb, portocaliu și negru arată dinamic și precum cel real. Astfel că, este foarte popular printre băieții mici.  

Ghidonul și structura ATV-ului au o construcție metalică solidă. ATV-ul are un tablou de bord, care amintește de un ATV adevărat datorită abțibildurilor. Acesta stă pe 4 roți fixe, iar designul său general are caracteristici aerodinamice. Smoby este un producător franțuzesc de jucării și accesorii de cea mai înaltă calitate pentru copii. Produsele Smoby dispun de certificate de calitate și garantează mulți ani de fiabilitate. Cu acest ATV copilul dumneavoastră va experimenta multe momente frumoase petrecute în timpul condusului și joaca cu prietenii săi. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni83*45*58 cm
Înălțimea scaunului35 cm
Greutate copil maxima30-50 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...