ATV cu pedale Spiderman III Smoby

Detalii privind produsul

ATV-ul care se pedalează cu picioarele Smoby este fabricat cu motivul popular al personajului de desene animate Spiderman III decorat cu abțibilduri frumoase. Acesta este potrivit pentru copii de la 3 ani. ATV-ul pentru copii este cu antrenare cu lanț ca o bicicletă, iar copilul controlează direcția de deplasare cu ghidonul. ATV-ul are un aspect robust și atractiv, iar fiecărui copil îi place să meargă pe acesta. Prin pedalarea pe un ATV cu pedale copilul dobândește abilități de coordonare și de mișcare. Ei își întăresc mușchii și își consolidează sănătatea prin exercițile fizice în aerul proaspăt.

Scaunul și ghidonul ergonomic și confortabil asigură o plimbare plăcută în care copilul nu va obosi nici după o călătorie mai îndelungată. Dimensiunile totale ale ATV-ului cu antrenare cu lanț sunt de 96*50*63 cm. Înălțimea suprafeței scaunului este de 38 cm de la sol. Siguranța ATV-ului este garantată de materialele din plastic solide și durabile din care este fabricat acesta. Designul de culori roșu și negru este dinamic, iar motivul Spiderman este foarte popular în rândul băieților mici. Ghidonul și structura sa au o construcție metalică solidă. 

În partea din spate a scaunului ATV-ului sunt aripi din plastic. ATV-ul stă pe 4 roți solide, iar designul său general are caracteristici aerodinamice. Smoby este un producător franțuzesc de jucării și accesorii de cea mai înaltă calitate pentru copii. Produsele Smoby dispun de certificate de calitate și aceasta este o garanție a fiabilității și designului unic pentru un timp îndelungat. Cu acest ATV copilul dumneavoastră va experimenta multe momente frumoase petrecute cu condusul și joacă cu prietenii săi. Acesta are o capacitare de greutate de 30 kg. 

Doprava 79

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni96*50*63 cm
Înălțimea scaunului38 cm
Greutate copil maxima30 kg
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...