ATV electronic JCB Smoby galben de la 24 luni

Detalii privind produsul

ATV-ul electronic pentru copii JCB funcționează cu baterii. Acesta este un ATV, precum cel real cu inscripții și autocolante, care amintesc de tehnica de construcție. Acesta este potrivit pentru copii de la 2 ani. Copilul controlează direcția de, deplasare cu ajutorul comenzilor. Apăsasați-le spre dreapta. ATV-ul are un design robust și atractiv și fiecărui copil îi va plăcea să meargă pe acesta. Dimensiunea ATV-ului Smoby pentru copii este de 76,1 cm, lățimea de 47,5 cm și înălțime de 45,8 cm. După pornirea ATV-ului copilul începe să se miște încet și poate atinge o viteză de 5 km/h. Aceasta este o viteză rezonabilă pe, care copii o pot controla de la 2 ani. Bateria are 6 V și poate fi folosită timp de 2 ore într-un ritm constant. 

Dacă este necesar puteți achiziționa baterii de rezervă suplimentare astfel încât călătoria poate fi extinsă cu ușurință. Capacitatea maximă de greutate a ATV-ului este de 30-50 kg. Acesta este un ATV frumos pentru fiecare copil, care este fericit să conducă. Acționarea se face pe roțile din spate. Roțile din cauciuc sunt de înaltă calitate ceea ce garantează un sentiment minunat de conducere. ATV-ul JCB pentru copii este stabil și sigur datorită construcției metalice solide și a unor roți de înaltă calitate, care se potrivesc bine pe șosea. Acesta are un scaun ergonomic confortabil și ghidonul asigură o călătorie confortabilă în care copilul nu va obosi nici după o plimbare mai lungă. Înălțimea suprafeței scaunului este 35 cm de la sol. Siguranța ATV-ului este asigurată de materialele robuste și durabile din plastic, din care este fabricat. ATV-ul are o capacitate de greutate de 30 kg. 

Designul de culoare frumoasă galben-portocaliu și negru, inscripțiile dinamice și sportive îi oferă ATV-ului un design unic, care amintește de tehnica de construcție. Smoby este un producător franțuzesc de jucării de cea mai înaltă calitate pentru copii. Produsele Smoby sunt posesoare de certificat de calitate, care garantează fiabilitatea pe termen lung și designul unic. Cu acest ATV copilul dumneavoastră va experimenta o mulțime de momente frumoase cu, condusul și joaca cu prietenii săi. Acesta este o jucărie minunată pentru fiecare copil, căruia îi place să călătorească. Acumulatorul se încarcă prin intermediul adaptorului inclus în ambalaj. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni76,1*47,5*45,8 cm
Înălțimea scaunului35 cm
Greutate copil maxima30-50 kg
Note6V, 5 km / 1 hod
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...