Atelier de lucru cu mașinuță de lansare Flash McQueen Cars XRS Smoby cu rampă și 94 de accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru Mașini 3 de la producătorul franțuzesc Smoby este un atelier modern din material de plastic de calitate și rezistent, care are 94 de bucăți de accesorii pentru micii mecanici auto. Masa de asamblări stă pe patru picioare stabile, strălucește într-o combinație de culoare roșu-negru și este decorată cu motivul fabulos Mașini. Banca de lucru conține un element de pistă cu pantă cu un capăt de lansare, care va transforma concursul într-unul mai interesant cu mașinuța McQueen. 

Partea mesei de asamblat este alcătuită și dintr-un panou negru, pe care micul meșter își poate atârna uneltele sale necesare în acel moment, ca acelea să fie tot timpul la îndemână. Pe cele două părți ale panoului se află compartimente mici pentru depozitarea uneltelor mici. Accesoriile, care sunt necesare pentru micul mecanic auto, pe acelea le poate așeza în partea inferioară a panoului în compartimentul care se poate deschide. Banca de lucru conține șurubelniță, clește, fierăstrău, ciocan - unelte care sunt indispensabile pentru micii mecanici auto. Pe suprafața de lucru se află și o menghină care va fi un ajutor perfect în timpul asamblării și deșurubării mașinuței. 

Banca de asamblări dispune de dimensiuni compacte, la nevoie se poate depozita ușor. Dimensiunile totale ale băncii de lucru sunt de 110*43*110 cm, înălțimea pultului de lucru este de 53 cm. Cu această bancă superbă de lucru și mașinuță copilul dumneavoastră se va distra pentru un timp îndelungat în timp ce i-i se dezvoltă abilitatea sa motorică, face cunoștință cu folosirea corectă a uneltelor și nu în ultimul rând jucăria are un afect stimulator și asupra dezvoltării fanteziei și imaginației. Din băieții mici în timpul jocului se vor transforma în niște meșteri adevărați mici, vor dobândi responsabilitate și în atelierul lor mic învață arta ordinii. 

Smoby este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor, care sunt de calitate și rezisntente.Produsele corespund standardelor europene. Marca franțuzească Smoby este garanție pentru calitate, în timpul existenței sale dovedite timp de ani lungi. Materialul de bază folosit la jucăriile Smoby este puternic și rezistent, în același timp foarte plăcut și neted la atingere. Aspectul de culoare al jucăriilor Smoby stimulează în mare parte fantezia și imaginația copilului. Procesul de fabricare este strict controlat, produsele corespund celor mai înalte standarde de siguranță. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produse unice. 

Doprava 69

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni110*34*110 cm
Inaltimea produsului110 cm
Înălțimea suprafeței de lucru53 cm
Dimensiunile ambalajului60*16*77 cm
Lungime intreaga110 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...