Atelier de lucru Mecanique Écoiffier cu mașină mecanică de găurit, cască și 25 de accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru pentru copii Écoiffier Mecanique este o jucărie detailată și frumoasă ideală pentru băieții mici cărora le place să-și imite părinții și sunt entuziasmați să se joace cu unelte de lucru. Acesta este realizat într-o combinație de culori roșu și galben. Acesta dă impresia unui dispozitiv de lucru real. Atelierul, inclusiv toate accesoriile sunt fabricate din plastic de înaltă calitate, care este durabil și va rezista foarte mult. În același timp acesta este plăcut la atingere și moale cu pielea. Acesta a fost realizat punând accent pe siguranță, toate colțurile sunt rotunjite astfel că copilașul se va distra fără griji. Uneltele de lucru sunt proiectate ergonomic pentru a se potrivi în mâna unui copil, care bricolează ca să poată înțelege și să lucreze într-un mod corespunzător cu acesta.

Atelierul de lucru stă pe, patru picioare care sunt robuste și legate între ele astfel încât masa să fie fermă și stabilă. Printre acestea există un raft împărțit în compartimente unde copilașul, care bricolează poate să își pună la dispoziție unelte de care are nevoie, care sunt parte indispensabilă a fiecărui atelier. Atelierul are un echipament bogat inclusiv un ciocan, clește sau o cheie franceză. De asemenea există o bormașină mecanică, care se acționează printr-o simplă apăsare a unui buton. Atelierul conține în total 25 de accesorii. Suprafața de lucru este adaptată pentru joaca cu instrumentul. În mijloc sunt găuri mici în care pot fi înșurubate șuruburi. În fața lor se află o menghină mică, care se întoarce prin rotire și copilașul poate să prindă piesa în aceasta. Pe, partea stângă se află un suport deasupra căruia se află o cască de lucru astfel încât copilul va simți că, bricolează cu adevărat acasă. 

De asemenea are o mașină de găurit mecanică astfel încât va avea întotdeauna totul la îndemână. Atelierul pentru copii Mecanique este o jucărie complexă și frumoasă fabricată de producătorul franțuzesc Écoiffier care garantează cea mai înaltă calitate. Atelierul este un accesoriu frumos în camera copiilor. Acesta este compact și ușor de, depozitat dacă este necesar. Dimensiunile atelierului sunt de 44,5*31,5*74 cm. Acesta este potrivit pentru copii de la 2 ani. Cu această jucărie copii se pot distra multe ore. Acesta dezvoltă abilitățile motoricii fine și abilitatea manuală, care este foarte importantă la o vârstă mai mare. El poate să înșurubeze, să inventeze diferite forme și să le modeleze cu ajutorul unor unelte de lucru. De asemenea ei își pot invita prietenii să se joace și să-și construiască relații sociale. 

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni44,5*31,*74 cm
Dimensiunile ambalajului80*60*37 cm
Greutate1,94 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...