Atelier de lucru Mecanique Écoiffier cu maşină de găurit cu 40 accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru pentru copii Écoiffier Mecanique este o jucărie perfectă pentru băieții mici, care se bucură să creeze și să se joace cu unelte de lucru. Întregul atlier, inclusv accesoriile sale sunt realizate din materiale de plastic de înaltă calitate, care sunt durabile și rezistă foarte mult. În același timp acestea sunt plăcute la atingere și nedăunătoare sănătății. Atelierul de lucru a fost fabricat pentru siguranța jocului astfel că, toate formele sunt rotunjite. Acesta este realizat în culori frumoase de roșu, galben și negru. Atelierul de lucru stă pe, patru picioare robuste, care sunt conectate împreună printr-o bară, care conține trei cutii de unelte. Atelierul este solid și stabil. 

Atelierul de lucru pentru copii este bogat echipat cu instrumente, care sunt o parte indispensabilă a fiecărui atelier. Acest instrument este fabricat astfel încât să se potrivescă în mânuțele copilului, iar copilul să le țină într-un mod corect și să se poată juca cu acestea. În acest echipament bogat există unelte cum ar fi ciocan, clește, șurubelniță, plăci sau diferite șuruburi. În partea stângă a suprafeței de lucru există un suport pentru bormașină mecanică, care se acționează prin apăsarea butonului. În partea dreaptă este o menghină mică în care copii dumneavoastră își vor putea prinde piesa. El poate să înșurubeze, să inventeze diferite forme și să le modeleze cu ajutorul unor unelte de lucru. Acesta dezvoltă abilitățile motoricii fine și abilitatea manuală, care este foarte importantă la o vârstă mai mare. În partea dreaptă există de asemenea un raft cu trei nivele pentru depozitarea șuruburilor. Copilașul are totul întotdeauna la îndemână. Atelierul include până la 40 de accesorii. 

Atelierul de lucru Mecanique pentru copii este o jucărie frumoasă și detailată de la producătorul franțuzesc Écoiffier, care garantează cea mai înaltă calitate. Atelierul este un accesoriu minunat pentru camera copiilor. Acesta este compact și dacă este necesar se poate depozita ușor. Dimensiunile atelierului sunt de 46*37,5*74 cm. Copilul se bucură cu acesta de multă distracție. Ei pot forma să-și implice pe deplin imaginația, să inventeze diferite forme. Ei pot desena pe tablă, care se află pe cealaltă parte a raftului cu trei nivele de pe suprafață. Ei vor învăța multe despre acest joc. Aceștia vor câștiga cunoștințe despre diferite tipuri de instrumente și vor ști cum să recunoască scopul acestora. De asemenea ei își pot invita prietenii să se joace și să-și construiască relații sociale. Atelierul este potrivit pentru băieții de la 2 ani.

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 24 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni46*37,5*74 cm
Inaltimea produsului74 cm
Dimensiunile ambalajului80*40*50 cm
Greutate2,24 kg
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...