Atelier de lucru Mack Truck cu mașinuță Flash McQueen Cars XRS Smoby pe roți cu compartimente de depozitare și 28 de accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru pe roți Mack Truck cu mașinuța populară fulgerul McQueen de la producătorul franțuzesc Smoby este un set excepțional de jucărie mai ales pentru băieții de la vârsta de 3 ani. Atelierul, care rulează pe roți de culoare minunată roșu viu a fost decorat cu motivul fabulos Mașini. Pe micii mecanici îi așteaptă 28 de accesorii printre care se află cheie, șurubelniță, clește, diferite șuruburi și desigur părțile mașinuței. Compartimentele de depozitare ale atelierului oferă o posibilitate minunată pentru depozitarea potrivită a uneltelor și datorită roților practice atelierul va deveni ușor de mutat. Micul mecanic auto va petrece mult timp cu montarea și service-ul. 

De distracția adevărată se îngrijește mașinuța asamblabilă fulgerul McQueen, pe care copilașul dumneavoastră o va putea asambla foarte repede din obișnuință, nu va avea nevoie de ajutor. Atelierul de lucru pe roți are un efect foarte bun asupra creativității și imaginației copiilor, dar și în dezvoltarea abilității lor de motorică fină. Căruciorul de asamblat este dotat cu mâner practic și roți, care asigură mutarea ușoară a căruciorului mic astfel că, dacă copilașul dumneavoastră se va plictisi de joaca într-o cameră își va putea rula ușor căruciorul său nou de asamblări în cealaltă încăpere. Atelierul de lucru de asemenea și accesoriile, care aparțin de acesta s-au fabricat din material de plastic de calitate. Dimensiunile totale ale atelierului de lucru sunt de 44*26*68 cm în timp ce înălțimea acestuia este de 68 cm. 

Smoby este un producător renumit franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate precum cele reale. Materialul din plastic din care se fabrică jucăriile Smoby este puternic și rezistent, în același timp oferă o senzație plăcut de netedă, moale pentru mânuțele copilului. Colțul fiecărei jucării este rotunjit ca distracția cu jucăriile să se desfășoare în siguranță. Aspectul de culoare al jucăriilor Smoby stimulează fantezia și imaginația copiilor. Acestea vor stârni atenția fiecărui copil și sunt cadouri minunate pentru îndrăgostiții de mașini. Procesul de fabricare este strict controlat, jucăriile corespund celor mai stricte cerințe de siguranță. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul unic și produs original, care se remarcă pe piața europeană.

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni44*26*68 cm
Inaltimea produsului68 cm
Dimensiunile ambalajului42*18*64 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...