Atelier de lucru Bob constructorul Smoby cu cadru X

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru, Smoby cu motivul fabulos constructorul Bob, este o jucărie ideală pentru micii muncitori, de la vârsta de 3 ani. Tot atelierul de lucru şi accesoriile sunt din material de plastic de calitate, dar și rezistent şi neted la atingere. Acest atelier de lucru, Smoby este o noutate a producătorului Smoby și va cuceri inima oricărui băieţel. Atelierul stă pe picioare cu un cadru în formă de X, aşadar acesta este rezistent şi stabil. Atelierul de lucru este de culoare portocalie și este combinată cu, culori de albastru şi gri. Sub suprafaţa de lucru se află un raft, unde micii muncitori îşi vor putea aşeza uneltele şi alte jucării. Cu acest atelier de lucru, fiecare băieţel se va simţi un meşter adevărat.

Suprafaţa de lucru de culoare gri este destul de mare pentru montare şi construcţie. Pe suprafaţa de lucru se află un panou de lucru, unde micii muncitori îşi vor aşeza uneltele, pe ambele părţi, de care vor avea nevoie şi pe care vor trebui să le aibă la îndemână. Pe suprafaţa de lucru se află o menghină mică, care va ajuta copii să menţină creaţiile lor mici la montarea şi demontarea acestora cu şurubelniţa. Printre uneltele atelierului de lucru se mai află un ciocan, un burghiu, un fierăstrău, șurubelniţă și piese ca de exemplu, şuruburi. Mărimea este de 43*33*78 cm. Cu acest atelier de lucru, copilul va trăi multe momente distractive.

Smoby este un producător franţuzesc renumit, care se ocupă de jucării din material de plastic. Materialul din plastic este tare, rezistent, dar în acelaşi timp moale şi plăcut pentru mânuţele copiilor şi totodată este  și neted la atingere. Colţurile jucăriilor sunt rotunjite pentru ca, copii să fie tot timpul în siguranţă. Culorile jucăriilor Smoby vor dezvolta fantezia şi imaginaţia copiilor. Jucăria va stârni privirea copiilor, astfel că va fi cel mai bun  cadou pentru cei mai mici copii. Procesul ed fabricaţie este strict controlat, astfel jucăriile Smoby corespund celor mai stricte standarde de siguranţă. Smoby este garanţie pentru calitate, un design unic şi produs original, care ies în evidență pe piața europeană.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni43*33*78 cm
Inaltimea produsului78 cm
Dimensiunile ambalajului46*13*59 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...