Atelier de lucru Mecanics Écoiffier roşu cu unelte cu 32 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru pentru copii Mecanice de la producătorul francez Écoiffier este o jucărie excelentă potrivită pentru toți copiii și în special pentru băieții de la vârsta de 18 luni. Atelierul pentru băieț este realizat într-o combinație de culori roșu și alb, împreună cu detalii galbene. Atelierul de lucru este format dintr-un set bogat de 32 de accesorii, care nu pot lipsi din atelierul unui reparator. În atelierul de lucru, băieții pot găsi un ciocan, mașina de găurit cu 3 atașamente, metru, cheie, șuruburi, clește, cutie portabilă pentru scule, șurubelniță, cheie franceză și alte accesorii. Atelierul pentru copii a băieților este fabricată din materiale solide și durabile, din culori inofensive, pentru o siguranță maximă în timpul jocurilor.

Băieții au, de asemenea, o mulțime de spațiu de stocare pentru a stoca instrumente și accesorii după muncă. Măsuța pentru micuții mecanici oferă, de asemenea, posibilitatea de asamblare și dezasamblare, dând naștere unei mese cu două fețe, având un perete pentru instrumente, cu care se pot juca în același timp, chiar și mai mulți copii. Atelierul are o înălțime de 62 cm, iar dimensiunile sale sunt de 64*29*62 cm. Designul realist, alături de un set bogat de accesorii, vor garanta ore de distracție pentru micuții meseriași.

Atelierul pentru băieți este o jucărie foarte distractivă și frumoasă care captează fiecare copil, dar are, de asemenea, un înțeles diferit și mai important. Este foarte important să îi conducem pe cei mai mici copii să se joace de-a profesiile adulților. Ei dobândesc un anumit sentiment de responsabilitate pentru propriile lor acțiuni și totodată se dezvoltă mental, datorită acestor jucării. Mai mult de atât, prin intermediul atelierului de lucru pentru copii, își dezvoltă abilitățile motorii și abilitățile de mișcare, precum și gândirea logică. Este cadoul ideal pentru toți copiii care au grijă de cei dragi și își ajută părinții prin atelier sau la reparații prin casă.

Écoiffier este un producător franţuzesc, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celof mai stricte standarde europene, astfel jucăriile se potrivesc şi pentru cei mai mici. Acum, când suntem invadaţi de produsele pieţei chinezeşti, producătorul Écoiffier încearcă să se abată de la această tendință printr-un design original, prin menţinerea cerinţelor referitoare la siguranţă, şi nu în ultimul rând printr-o calitate la un preţ rezonabil. Producătorul oferă  atenţie mare protecţiei mediului, de aceea este un membru al programului Eco Emballage şi Der Grüner Punkt. Datorită materialelor reciclabile şi a culorilor nedăunătoare sănătăţii, jucăriile vor oferi copiilor o joacă plină de siguranţă și distracție.

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni64*29*62 cm
Inaltimea produsului62 cm
Lungime intreaga64 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,5 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii