Atelier de lucru cu mașină de găurit mecanică Black&Decker Smoby cu menghină și motocicletă rabatabilă cu 82 accesorii 103 cm înălțime

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru pentru copii Black&Decker de la producătorul franțuzesc Smoby este o jucărie excelentă pentru toți copilașii isteți și curioși de la vârsta de 3 ani. În setul bogat de 82 de accesorii, se găsesc o serie de funcții, micuții maeștri vor găsi, pe lângă piese de asamblat, și instrumente practice - un ciocan, șurubelniță, fierăstrău, chei de asamblare, clește și un burghiu mecanic. Ei își testează abilitățile tehnice la asamblarea unei motociclete, menghina practică îi va ajuta cu toate lucrările de construcție. Vor învăța să lucreze cu piese mici, cum ar fi șuruburi și piulițe, dezvoltându-și astfel abilitățile motorice, imaginația și creativitatea. Mai mulți copii, frați și prieteni se vor distra cu acest atelier atemporal.

Atelierul de proiectare oferă micuților constructori, suficient spațiu de depozitare pentru toate accesoriile. Pe peretele din spate este un sistem de depozitare pentru unelte și cutii portocalii pentru șuruburi mici. Suprafața de lucru este echipată cu diverse orificii de montare, iar pe partea din față cei mici vor găsi și o riglă practică. Spațiul suplimentar de depozitare sub blatul de lucru va servi drept zonă de depozitare pentru alte accesorii de lucru. Masa pentru copii este stabilă datorită celor 4 picioare din plastic rezistent și durabil. Designul elegant al culorilor într-o combinație de gri, negru, portocaliu va crea o atmosferă excelentă de lucru și va permite copiilor să își pună în aplicare toate ideile.

Este foarte important să încurajăm copilașii mici să joace de-a meseriile adulților. Într-un mod jucăuș, ei abordează lumea adulților, încearcă să descopere ce implică viața unui astfel de reparator. Când se joacă cu acest atelier, își dezvoltă abilități de mișcare. Utilizarea instrumentelor și asamblarea motociclete susțin, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice, a concentrării și a răbdării. Ei descoperă, cercetează, repară, dezasamblează și compun. Motivul original cu marca de instrumente de lucru Black&Decker aduce copiilor cele mai realiste experiențe. Dimensiunile atelierului sunt de 56*39*103 cm, în timp ce înălțimea sa totală este de 103 cm.

Smoby este un producător franțuzesc de top de jucării pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent și durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile delicate ale copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Procesul de fabricare a jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc chiar și cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni56*39*103 cm
Inaltimea produsului103 cm
Dimensiunile ambalajului49*16*76 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,4 kg
Culoareagri
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...