Atelier de lucru pliabil Stanley Open Bricolo Workbench Smoby cu 37 accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru Open Bricolo din atelierul producătorului franțuzesc Smoby este cadoul ideal pentru toți copiii deștepți și pricepuți de la vârsta de 3 ani, cărora le place să se joace jocuri pentru profesii tehnice. Atelierul modern în galben și negru cu inscripția mărcii Stanley vă va surprinde cu cel mai recent sistem de pliere, datorită căruia masa poate fi pliată în câteva secunde și mutată în altă locație. În setul bogat de 37 de accesorii, copilul va găsi un mașină de găurit mecanică cu extensii care se pot schimba, șurubelniță, ciocan, cheie cu cot, cheie franțuzească, clește, fierăstrău, piulițe, șuruburi, cuie și alte piese de montaj. Masa are și o menghină funcțională, cu care copilul poate ține în loc piesele necesare.

Panoul din spate al mesei va fi folosit de copii pentru a atârna 4 tipuri de unelte, există diferite găuri pentru montarea pieselor pe suprafața de lucru, acestea măsoară dimensiunile pieselor de pe riglă și estimează înclinarea corectă. În partea de jos a atelierului există spații de depozitare pentru scule și accesorii, pe ușa deschizătoare sunt imagini cu instrumentele individuale pe care copilul le poate depozita acolo. Panoul lateral care se poate deschide, oferă spațiu suplimentar de depozitare. În partea din spate a măsuței se află 2 roți și un mâner în partea de sus pentru o manipulare și deplasare mai ușoară a mesei. Masa este compactă și poate fi ascunsă ușor în caz de nevoie.

Cu acest atelier, copilul se va distra la maxim, dezvoltându-și în același timp abilitățile motrice, va învăța să lucreze cu diverse unelte și își dezvoltă creativitatea și imaginația tehnică. În timpul jocului, băieții se vor simți ca niște adevărați reparatori și designeri, care se vor apropia de lumea adulților și vor dobândi un sentiment de responsabilitate. Își vor îmbunătăți gândirea logică și orientarea spațială, învață să fie ordonați în atelier. Masa este realizată din plastic de înaltă calitate, prin cea mai modernă tehnologie, fapt pentru care va rezista copiilor, ani de zile. Dimensiunile produsului sunt 60*30*78 cm, înălțimea în stare desfăcută este de 78 cm, înălțimea în starea pliată este de 52 cm, iar înălțimea totală a suprafeței de lucru este de 50 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni60*30*78 cm
Inaltimea produsului52 - 78 cm
Înălțimea suprafeței de lucru50 cm
Dimensiunile ambalajului38*32*53 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoareagalben
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...