Atelier de lucru Maşini 3 Smoby cu maşinuţă asamblabilă, cu suprafaţă de lucru rotabilă şi cu accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru, Smoby Cars 3 este o jucărie perfectă pentru micii mecanici auto. Întreaga masă de lucru şi accesoriile s-au fabricat din material de plastic de calitate, dar şi neted pentru mânuţele copiilor. Această masă de lucru este o noutate a producătorului Smoby și  va deveni jucăria preferată a băieţilor. Masa de lucru stă pe 4 picioare, care sunt întărite, aşadar masa este puternică şi stabilă. Masa este de culoare roşu, gri şi negru. Sub suprafaţa de lucru se află un raft practic, unde meseriaşul îşi va putea ţine uneletele şi alte jucării. 

De pe suprafaţa de lucru nu poate lipsi nici garajul maşinuţei de curse legendare Fulgerul McQueen din desenele animate populare, Disney Cars 3, care sunt foarte cunoscute în rândul copiilor. O  parte a  mesei de lucru este un panou roşu, unde micul meseriaş îşi va putea atârna uneltele folosite ca să îi fie tot timpul la îndemână. Pe cele 2 părţi ale  panoului se află spații mici pentru depozitarea pieselor mici. Masa de lucru mai conţine şi un cronometru, care este un accesoriu de nelipsit al fiecărui pilot. Astfel micul mecanic auto va putea măsura în cât timp va scimba cauciucul maşinuţei de curse, sau cât de rapid merge maşinuţa Fulger McQueen. Pe suprafaţa de lucru se mai află şi o menghină, care va fi un ajutor perfect la montarea şi deşurubarea maşinuţei. Masa de lucru conţine o şurubelniţă, un cleşte combinat, fierestrău, ciocan, instrumente care sunt esenţiale micilor mecanici auto.Cu ajutorul uneltelor copii îşi vor putea monta singuri maşinuţa lor legendară, Fulgerul McQueen.    

Atelierul de lucru, Cars 3 este o jucărie nouă, modernă de la producătorul franţuzesc Smoby și corespunde standardelor europene. Acesta este potrivit băieţilor de la vârsta de 3 ani. Masa are o mărime compactă,  iar depozitarea acestuia este uşoară. Mărimea mesei montate este de 26*50*83 cm. Copii vor trăi multe momente plăcute cu acest atelier şi cu maşinuţa Fulgerul McQueen . Jucăria va dezvolta motorica fină și nu în ultimul rând copii vor dobândi cunoştinţe importante din lumea maşinilor şi din arta montării acestora. 

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni50*26*83 cm
Inaltimea produsului83 cm
Dimensiunile ambalajului59*13*59 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...