Căruciorul cu atelier a Mașinii Mack Truck Smoby cu compartimente pentru depozitare şi cu 28 de accesorii roșu

Detalii privind produsul

Adoră copilul dumneavoastră povestea cu Mașini? Atelierul de lucru în căruciorul Mașini Mack Truck cu 28 de accesorii cu eroul preferat fulgerul Mc'Queen,  este potrivit pentru copii începând cu vârsta de 3 ani. Atelierul de lucru pentru copii pe roți are culoare roșie și întregul lui design seamănă cu o mașinuță. Toate accesoriile pot fi stocate de copil în compartimente și datorită roților este foarte ușor de transportant. Micul mecanic, cu această jucărie va petrece ore pline de distracție. Înălțimea totală a suprafeței de lucru este de 65 cm. Atelierul pentru copii al Mașini Mack Truck este cadoul perfect pentu fiecare copil, fie sub bradul de Crăciun sau pentru ziua de naștere.

În acest atelier de lucru se ascund 28 de accesorii excelente cum ar fi, șurubelnița, clește, 14 șuruburi, mașinuța și multe alte accesorii care sunt necesare pentru micul meșter. Distracția excelentă este garantată de către modelul de mașină pe care copilul va învăța să-l asambleze și pe de rost.  Atelierul de lucru pe roți sprijină dezvoltarea creativității și a imaginației la copii împreună cu dezvoltarea abilitățiilor motorice. Căruciorul cu atelier dispune de un mâner practic și roți practice datorită cărora, copilul dvs. va putea muta cu ușurintă atelierul de lucru, în cazul în care  nu o să vrea să-l aibă într-un singur loc. Atelierul de lucru, precum și componentele individuale, sunt fabricare dintr-un plastic de înaltă calitate. Dimensiunile totale a atelierului de lucru sunt de 44*25*65 cm.

Smoby este un producător francez renumit de jucării din plastic pentru copii, de înaltă calitate și cu design realist. Plasticul de pe jucăriile Smoby este moale și neted, catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru ca, copii dumneavoastră să fie în siguranță și protejați de leziuni în timpul jocurilor vesele. Culoriile pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Atrag pe fiecare copil și este un cadou potrivit pentru toți iubitorii de mașini. Procesul de fabricație Smoby este strict constrolat, iar jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță. Smoby este o garanție a calității franceze, designelor originale și a produselor unice care apar pe piata europeană.

Caracteristici

  • Design atractiv franțuzesc
  • Echipamentul bogat cu 28 de accesorii
  • Potrivit pentru băieți începând cu vârsta de 3 ani
  • Producător francez certificat

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaDesigned in France
Dimensiuni44*25*65 cm
Inaltimea produsului65 cm
Dimensiunile ambalajului40*25*64 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...