Atelier de lucru Mecanics Écoiffier cu cărucior pentru transport şi cască roşie de la 18 luni

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru Écoiffier Mecanics este o jucărie minunată, care va încânta toți baietii de la 18 luni, care tânjesc după propriul atelier de lucru. Atelierul pentru băieți este realizat într-o culoare roșie-cenușie, care va impresiona fiecare meșteșugar. Atelierul este format dint-un set bogat de 22 de accesorii, care nu pot lispi din niciun atelier. În acest set, băieții vor găsi un ciocan, un burghiu cu 3 atașamente, un metru, o cheie, șuruburi, un clește, cărucior pentru transport cu cutie pentru accesorii, o cutie portabilă mică, ochelarii de lucru și chiar o cască de protecție. Atelierul pentru copii roșu este realizat din materiale solide și durabile, având culori inofensive pentru o siguranță maximă în timpul jocurile distractive. Designul și echipamentul său realist garantează ore de distracție pentru micile ajutoare. Atelierul are o înălțime de 62 cm, iar dimensiunile sale sunt de 57*26*62 cm.

Atelierul pentru băieți este o jucărie foarte distractivă și drăguță care va impresiona fiecare copil, dar are, de asemenea, un înțeles diferit și mult mai important. Este foarte important să îi conducem pe cei mai mici copii să se joace de-a diferite ocupații ale adulților. Astfel, dobândesc un sentiment de responsabilitate pentru propriile lor acțiuni, își dezvoltă creativitatea și fantezia. Datorită acestor jucării, cei mici se dezvoltă nu numai din punct de vedere fizic, ci și din punct de vedere mental. Totodată, prin intermediul acestui atelier de lucru își dezvoltă abilitățile motorii și abilitățile de mișcare ale copiilor, precum și gândirea logică. Este cadoul ideal pentru toți copiii care își ajută cu drag părinții în atelier sau la orice reparații din casă.

Écoiffier este un producător francez, care produce jucării pentru copii de cea mai bună calitate. Écoiffier îndeplinește cele mai stricte criterii europene, prin urmare, jucăriile sunt potrivite pentru cei mai mici copii. În lumea în care întâlnim cel mai adesea cu produse fabricate în China, producătorul francez Écoiffier diferă semnificativ cu designul său original, influențat de ultimele tendințe, criterii de siguranță în timpul producției și calitate la un preț rezonabil. Îi pasă de protejarea naturii și, prin urmare, este membru al programelor Eco Emballage și Der Grüne Punkt. Folosește materiale reciclabile, culori nedăunătoare sănătății, deci este o garanție a distracției, precum și a siguranței în timpul jocurilor distractive. .

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni57*26*62 cm
Inaltimea produsului62 cm
Lungime intreaga57 cm
Ambalat în carton I/NDa
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...