Atelier de lucru Facom Workshop Cart Smoby pe roți cu 31 accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru Facom Workshop Cart din atelierul designerilor francezi Smoby este un cadou original pentru toți copiilașii isteți și pricepuți de la vârsta de 3 ani, cărora le place să se joace de-a constructorii. Atelierul modern roșu și negru cu inscripția mărcii de unelte de lucru Facom este echipat cu roți, datorită cărora fiecare meșter îl poate muta la locul necesar. În setul bogat de 31 de accesorii, copilul va găsi 1 cheie combinată, cheie franțuzească, 1 șurubelniță, 12 piese de montare, 8 șuruburi și 8 piulițe, cu care va învăța să lucreze și să creeze diferite forme.

Panoul din spate al măsuței va fi folosit de copii pentru a atârna 3 tipuri de unelte, pe suprafața de lucru se află diferite deschizături pentru montarea pieselor pe suprafața de lucru, acestea măsoară dimensiunile pieselor de pe riglă. În partea de jos a măsuței există spații de depozitare pentru unelte și accesorii în cutiile pliante, în timp ce copilul își dă seama unde își poate stoca uneltele datorită simbolurilor uneltelor. În partea superioară se află un mâner pentru o manevrare și o mișcare mai ușoare a măsuței. Măsuța este compactă și poate fi ușor ascunsă dacă este necesar.

Cu acest atelier, copilul se va distra mult, dezvoltând în același timp abilitățile motorice, învățând să lucreze cu diverse instrumente și dezvoltându-și creativitatea și imaginația tehnică. În timpul jocului, băieții se vor simți ca niște reparatori și constructori adevărați, abordând lumea adulților și dobândind un sentiment de responsabilitate. Își îmbunătățesc gândirea logică și orientarea spațială, învață să mențină ordinea în atelierul lor. Măsuța este fabricată din plastic de înaltă calitate, prin cea mai modernă tehnologie și va rezista ani de zile copiilor dvs. Dimensiunile produsului sunt de 39*27*73 cm, în timp ce înălțimea totală a măsuței este de 73 cm.

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni39*27*73 cm
Inaltimea produsului73 cm
Dimensiunile ambalajului41*18*64 cm
MecanicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate3,4 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...