Atelier de lucru cu mașină de găurit mecanică Black&Decker Bricolo Center Workbench Smoby cu ciocan și mașinuță pliabilă 92 accesorii 103 cm înălțime

Detalii privind produsul

Atelierul Black&Decker este o jucărie de lucru excelentă pentru toți copiii harnici și mai ales băieții de la 3 ani. Include o mulțime de accesorii distractive și extrem de interesante, fiind o garanție a orelor de distracție și de crafting pentru micilor meșteri. Setul bogat de 92 de accesorii include un ciocan, șurubelniță, clește, cheie și ferăstrău, 20 de șuruburi, o mașină de găurit mecanică și multe alte piese de asamblare. Pe lângă reparații, copiii se pot juca și asambland o mașină de jucărie portocalie. În atelier, cei mici vor găsi mai multe spații de depozitare și cutii pentru șuruburi mici și alte unelte necesare reparatorului. Măsuța de lucru pentru băieti este realizată din plastic moale, dar rezistent și de înaltă calitate, se sprijina pe 4 picioare solide.

Este foarte important să-i îndrumăm pe copiii să se joace meseriile adulților. Într-un mod jucăuș, ei abordează lumea adulților, încearcă și descoperă ce include viața unui astfel de reparator. Prin atelierul pentru copii se dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de mișcare. Utilizarea instrumentelor și asamblarea unei mașini de jucărie sprijină, de asemenea, dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Copiii își dezvoltă imaginația și creativitatea atunci când se joacă de-a reparatori în casă sau afară. Ei descoperă, cercetează, repară, demontează, asamblează. Toate aceste oportunități de joacă, distracție și învățare jucăușă sunt oferite de acest uimitor set de reparații Smoby pentru băieți, cu un design original.

Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni79*34*103 cm
Inaltimea produsului103 cm
Dimensiunile ambalajului60*16*76 cm
Lungime intreaga79 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate4,1 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...