Atelier de bricolaj Black&Decker Écoiffier înălțime 74 cm cu 25 de accesorii de la 18 luni

Detalii privind produsul

Atelierul de bricolaj Black&Decker din atelierul producătorului franțuzesc Écoiffier este o jucărie excepțională mai ales băieților de la vârsta de 18 luni. Atelierul de lucru strălucește într-o combinație de culoare foarte frumoasă portocaliu-negru, iar datorită designului său bogat detailat și accesoriilor sale micii meseriași se vor juca îndelungat cu acesta. Setul cu 25 de accesorii conține un ciocan practic, o șurubelniță, cheie franceză, cuie, menghină, șuruburi și alte accesorii. Atelierul de bricolaj dispune de un spațiu de depozitare suficient, unde uneltele încap confortabil. Micul meseriaș este cu mână iscusită, de asemenea, cu bucurie va lua în posesie și casca de protecție, pe care o va purta mereu pe cap în timpul bricolajului, cufundându-se pe deplin în joc.

Este foarte important să-i îndemnăm pe cei mici la jocurile de rol de-a meserii. Astfel ei se apropie într-un mod jucăuș de lumea adulților încercând și descoperind ce înseamnă să fii un adevărat meseriaș. Banca de lucru dezvoltă abilitățile de motorică fină și de mișcare ale copilului. Utilizarea instrumentelor încurajează dezvoltarea gândirii logice și a concentrării. Dacă copii repară ceva în casă sau afară jucându-se, li-I se dezvoltă fantezia și creativitatea lor. Ei descoperă, cercetează, repară, demontează și montează lucruri, de asemenea și prin acesta își dezvoltă modul lor de gândire logică.

Banca de montare pentru băieți stă pe 4 picioare stabile din plastic de calitate, cu o suprafață netedă, dimensiuni acesteia sunt de 45*31*74 cm, în timp ce înălțimea sa totală este de 74 cm. Francezul Écoiffier dispune de lungi ani de tradiție în fabricarea jucăriilor pe piața europeană. Se știe că compania Écoiffier acordă o atenție mare de asemenea și pe protecția mediului. Jucăriile Écoiffier îndeplinesc standardele stricte de siguranță ale UNIUNII, astfel încât părinții nu trebuie să se îngrijoreze de siguranța copiilor lor.

Doprava nad 60 €
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni45*31*74 cm
Inaltimea produsului74 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate2,0 kg
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...