Atelier de lucru Black&Decker Smoby cu masă pliabilă şi cu 25 de accesorii

Detalii privind produsul

Atelierul de lucru Smoby de jucărie cu măsuţă pliabilă este un joc perfect pentru băieţii care adoră să se joace cu unelte. Întregul atelier mic este fabricat din plastic excelent care este foarte durabil şi va rezista mulţi ani. În acelaş timp este plăcut şi blând pentru pielea bebluşilor. Este realizat cu privinţă la siguranţă, prin urmare toate marginile sale sunt rotunjite. În combinaţia culorilor minunate de roşu şi negru oferă impresia unui accesoriu de lucru real. Atelierul mic de jucărie stă pe patru picioare, care sunt conectate între ele.

Datorită acestuia este foarte stabil şi puternic. Magia atelierului constră din faptul că este precis şi uşor de pliat. Deoarece banca de lucru pentru copii poate fi pliată într-o valiză care are şi mânere. Astfel micul meseriaş îl poate duce cu el oriunde. După deschiderea valizei de lucru de jucărie, întregul atelier vă stă la dispoziţie. Pe partea stângă a atelierului se află o menghină mică în care micuţul va putea prinde invenţiile sale. În acelaş loc există şi un spaţiu pentru depozitare unde pot fi stocate şuruburile şi restul accesoriilor care nu pot lipsi din nici un atelier mic de lucru. În partea dreaptă există şi un raportor, acesta va învăţa micuţilor bazele geometriei, prin urmare se dezvoltă imaginaţia lor spaţială şi atenţia lor la detalii.

Partea măsuţei care se poate deschide, după deschidere, se va transforma într-un panel pe care pot fi agăţate sculele. Micul meseriaş va putea agăţa de exemplu pe acesta fierăstrăul, cheia franceză, cleştele combinat sau ciocanul. Valiza pentru asamblări conţine în total 25 de accesorii. Dimensiunile produsului sunt 43*35*77 cm. Atelierul de lucru pentru copii este un joc frumos, complex şi precis de la compania franceză Smoby, care garantează o calitate excepțională. Este recomandat băieţilor de la vârsta de 3 ani. Va deveni sursa de distracţie a micuţilor pe o perioadă lungă de timp. În timpul jocului, copilul va cunoaşte munca manuală, dar îşi va dezvolta chiar şi motricitatea fină, care este foarte important la o vârstă mai mare. Se dezvoltă simţul lui pentru detalii şi îşi va lăsa liber fantezia şi creativitatea într-un mod distractiv. În acest joc se pot alătura copiilor chiar şi prietenii, cu ajutorul căruia se va dezvolta simţul lor pentru munca în echipă.

Doprava nad 39€ RO zima
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 3 ani
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni43*35*77 cm
Inaltimea produsului77 cm
Inaltimea blatului41 cm
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii