Aspirator vertical electronic Rowenta X Force Flex Vacuum Cleaner Smoby cu un atașament și sunete și lumini

Detalii privind produsul

Aspiratorul Rowenta X Force Flex Vacuum Cleaner de la producătorul francez Smoby este un cadou minunat pentru copiii de la 3 ani cărora le place să-și ajute părinții prin casă. Aspiratorul cu vertical poate scoate un sunet realist de aspirare, este o replică perfectă a aspiratorului adevărat Rowenta. Este realizat într-o combinație elegantă de culori negru-turcoaz, copiii se pot juca de-a adulții cu el și dobândesc jucăuș simțul responsabilității și obiceiurile adecvate de curățare. Jocul cu un aspirator este extrem de sigur, la producerea acestuia s-au folosit materiale din plastic de înaltă calitate și durabile, cu margini rotunjite.

Pachetul include, de asemenea, 1 accesoriu de schimb conceput pentru aspirarea locurilor greu accesibile. Cu dimensiunile sale de 75*15*8 cm și greutatea redusă, este o jucărie potrivită pentru copiii care doresc să ajute acasă. Ei învață să fie responsabili, se apropie de lumea adulților și își îmbunătățesc abilitățile motorice și de mișcare. Aspiratorul pentru copii functioneaza ca o replică a unui aspirator adevarat, nu are putere de aspirare. Modulul electronic este alimentat de 3 baterii LR44/AG13, care sunt incluse in pachet.

Smoby este o marcă franțuzească renumită, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate realizate din materiale testate clinic. Materialul din plastic este solid, durabil și în același timp moale și neted pentru mânuțele copilului. Fabricarea de jucării este controlată, corespunde și celor mai stricte cerințe. Smoby este garanție pentru calitatea franțuzească, designul original și produsele unice. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este strict controlat, jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni19*17*79 cm
Dimensiunile ambalajului23*10*46 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteBatteries: 3 x LR44/AG13 included
Culoareanegru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...