Aspirator electronic Rowenta Air Force 360° Smoby cu aspirare precum cea reală

Detalii privind produsul

Aspiratorul de jucărie Rowenta Air Force 360° este un aspirator modern electronic din atelierul producătorului franțuzesc Smoby, care într-adevăr aspiră mizeria de pe sol. Pe băieții și fetițele cărora le place să aspire într-adevăr îi va face fericiți această jucărie deja de la vârsta de 3 ani. Cu această jucărie minunată distractivă, copii, imitându-i pe adulți vor însuși obiceiurile potrivite. Aspiratorul vertical pentru copii strălucește într-o combinație foarte elegantă de gri-turcoaz, trezește o impresie precum cel real. Pentru copii este sigur în deplină măsură, materialul din plastic folosit la fabricare este de calitate și rezistent, în același timp oferă un sentiment plăcut la atingere. 

La pornirea aspiratorului lumina indicatoare LED indică că aspiratorul se poate folosi instant. Aspiratorul redă sunet precum cel real, cu aceasta oferindu-le celor mici o distracție plină de experiență. Golirea rezervorului este pe deplin ușoară după terminarea muncii. Dimensiunile acestuia sunt de 75*15*8 cm, datorită greutății sale reduse este alegerea potrivită pentru fiecare copil, care adoră să ajute la curățenie. Datorită aspirării în comun cu copilul se adâncește în cel mic dragostea față de curățenie și ordine. Ei vor dobândi responsabilitate, vor fi mai aproape de lumea adulților și în timpul jocului își dezvoltă abilitățile lor motorice și de mișcare. 

Producătorul franțuzesc Smoby fabrică jucării din plastic de calitate și sigure din materii de bază rezistente și durabile. Materialul din plastic folosit la fabricarea jucăriilor Smoby este plăcut, neted, moale la atingere. În vederea siguranței mai mari și a evitării rănirilor colțurile jucăriilor sunt rotunjite. Culorile jucăriilor Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și fantezia copiilor. Produsele Smoby corespund celor mai stricte cerințe de siguranță și de calitate ale uniunii, datorită acestora în produsele Smoby găsiți într-adevăr o jucărie sigură. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni75*15*8 cm
Inaltimea produsului75 cm
Dimensiunile ambalajului17*13*48 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,9 kg
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...