Aspirator electonic Vacuum Cleaner Smoby cu sunet realist de aspirare

Detalii privind produsul

Aspiratorul pentru copii Vacuum Cleaner din atelierul designerilor francezi Smoby este un aspirator electronic modern, care poate scoate sunete ca de aspirare reale, ceea ce face ca jocul de-a ajutoarele casnice să fie și mai realist. Este realizat din materiale din plastic rezistente și durabile, suprafața lor este moale la atingere. Datorită designului negru luxos, arată elegant și atemporal, așa că va încânta pe toți copiii de la 3 ani. Aspiratul cu aspiratorul Smoby va fi foarte distractiv pentru toți copiii datorită cilindrului colorat care se roteste atunci cand tubul de vid se mișcă.

Aspiratorul se pornește pur și simplu printr-un comutator de pe partea superioară a aspiratorului. Are forme rotunjie și îndeplinește toate standardele de siguranță ale calității europene. Poate fi mutat usor în altă parte datorita celor 2 roți. Cu dimensiunile sale de 21*17*27 cm, nu ocupă mult spațiu și permite o manevrare ușoară. Este un accesoriu ideal pentru toți copilașii cărora le place să se joace diferite jocuri de profesie. Datorită aspiratorului, copiii își dezvoltă un sentiment de ordine și curățenie încă de la o vârstă fragedă, își dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile de curățare. Aspiratorul electronic functioneaza pe 3 baterii LR44, care sunt incluse în pachet (de testare).

Producătorul francez Smoby aduce de ani de zile copiilor jucării de cea mai bună calitate cu design adevărat francez. Materialul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrag fiecare copil mic. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze și a aspectului original.

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni21*17*27 cm
Dimensiunile ambalajului22*18*28 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Greutate0,62 kg
NoteBattery: 3 x LR44/AG13 1.5 V included
Culoareanegru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...