Aspirator electronic Aqua Clean Vacuum Cleaner Blue Smoby cu sunete realiste

Detalii privind produsul

Aspiratorul pentru copii Aqua Clean din atelierul designerilor francezi Smoby este un aspirator electronic modern care poate reda sunetul unui aspirator real, datorită căruia joaca de-a ajutoarele din gospodărie, este și mai realistă. Este confecționat din plastic rezistent și durabil, suprafața sa este moale și plăcută la atingere. Designul turcoaz-portocaliu arată elegant și atemporal, așa că îi va încânta pe toți copilașii neastăpărați de la 3 ani. Aspirarea cu aspiratorul Smoby va fi foarte distractivă pentru toți copiii.

Aspiratorul se pornește și oprește foarte ușor cu un întrerupător în partea de sus a aspiratorului. Are forme rotunjite și îndeplinește toate standardele de siguranță și calitate europeană. Poate fi transportat cu ușurință datorită celor 2 roți. Cu dimensiunile sale de 21*17*27 cm nu ocupă mult spațiu și permite o manevrare ușoară. Este accesoriu ideal pentru toate ajutoarele mici, care se bucură de jocuri de diferite profesii. Datorită aspirarii de la o vârstă fragedă, cei mici își formează un sentiment corespunzător de ordine și curățenie, își dezvoltă abilitățile motorice și abilitățile pentur curățenie. Aspiratorul electronic funcționează pe 3 baterii de tip LR44, care fac parte din pachet (pentru testare).

Timp de câțiva ani buni, producătorul franțuzesc Smoby aduce copiilor jucării de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul de pe jucăriile Smoby este rezistent, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor. Toate jucăriile au margini rotunjite, astfel încât copilașii dvs. să fie în siguranță și protejați de rănire în timpul jocurilor distractive. Produsele Smoby, dezvoltă versatil copilașii, modelează personalitatea lor și atrag atenția fiecărui copil. Jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță și sunt o garanție a calității franceze de top și a unui aspect modern.

Doprava nad 39€ RO zima

Descriere tehnică

Băiat/fatăbăiat și fată
VârstăDe la 3 ani
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni35*20*68 cm
Inaltimea produsului68 cm
Dimensiunile ambalajului21*17*27 cm
Lungime intreaga35 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,6 kg
NoteBattery: 3 x AG13/LR44 included
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...