Aspirator Clean Home Vacuum Cleaner Écoiffier mecanic de la 18 luni

Detalii privind produsul

Aspiratorul Clean Home Vacuum Cleaner de la compania franceză Écoiffier va încânta ajutoarele mici de la 18 luni din gospodăria dvs. Aspiratorul albastru realist, cu o parte superioară care se poate deschide, îi va ajuta pe copii să aspire chiar și în locurile greu accesibile. Cu acest aspirator, copiii se vor bucura din plin de plăcerea de a aspira praful și murdăria în camera lor, se vor juca de-a adulții. Aspiratorul mecanic are un cap echipat cu un cilindru rotativ, datorită căruia copiii beneficiază de experiențe de aspirare și mai realiste. Aspiratorul este extrem de sigur pentru copii, la producerea lui au fost folosite materiale durabile din plastic de înaltă calitate, care sunt plăcute la atingere.

Joaca de-a profesiile dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Copiii nu doar că se or distra, ci învață și să fie responsabili. Își ajută părinții, își curăță camera și se apropie astfel de lumea adulților. Aspiratorul pentru copii dezvoltă și abilitățile motorice și de mișcare ale copiilor. Copilul capătă obiceiurile potrivite în îngrijirea gospodăriei și ulterior nu va fi o problemă pentru ei să aspire când va crește. Aspiratorul nu are nicio functie electronica.

Écoiffier este un producător franțuzesc, care se ocupă de fabricarea jucăriilor de calitate. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene astfel că, jucăriile sunt potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la tendință în primul rând cu design unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând calitate la preț rezonabil. 

Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 18 luni
Tara de provenientaFranța
Dimensiuni25*15*27 cm
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate0,8 kg
Culoareaalbastru
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...