Nu dați șansă setei: sticla de băut gratuit la cumpăraturi

  Categorii: Oferte și reducere,
4 m.
24. iun'20

În zilele călduroase de vară, respectarea unui aport de băut este o necesitate absolută. Cu toate acestea, de multe ori din cauza jocurilor distractive, copilașii nu cooperează și ignoră vesel părinții care aleargă după ei, cu o cană sau o sticlă de apă. Aportul regulat de lichide poate fi asigurat cu ușurință, pri intemrediul sticlei Bidon de la Beaba, pe care acum o trimitem gratuit la cumpărături. 

În perioada vacanței, copilașii au lucruri mult mai importante de făcut decât să respecte aportul necesar de lichide. Nu-i puteți impresiona cu apă răcoritoare sau ceaiul preferat în timpul jocului? Alegeți designul vesel al sticlei și adăugați la aceasta un pai, pe care cei mici îl iubesc. Toate acestea sunt îndeplinite de sticla din plastic Bidon Beaba, pe care acum o puteți obține gratuit. Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați din e-shopul nostru jucării și produse pentru sugari de minim 1190 lei, iar noi vă vom trimite gratuit această stilclă. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Bidon beaba banner blog ro

De ce să alegem sticla din plastic Bidon Beaba?

Sticla de băut Bidon, pe care acum o puteți obține gratuit, este fabricată din plastic dur Tritan și de înaltă calitate. Acest material nu conține BPA, deci nu eliberează substanțe nocive în băutură și respectarea regimului de băut este astfel complet sigură. În același timp, sticla este foarte rezistentă, caracterizată prin duritate și durabilitate absolută, astfel încât va supraviețui tuturor căderilor și impacturilor, care pur și simplu fac parte din jocul copiilor.

Respectarea regimului de băut va fi mult mai distractivă datorită paiului, care are o închidere practică pentru a regla fluxul băuturii. În plus, paiul se pliază întotdeauna după închidere și nu intră în contact cu mediul înconjurător. Sticla cu un design frumos are, de asemenea, două mânere practice, astfel încât să fie ușor de prins și nu alunecă din mâini în timpul băutului, care este adesea foarte rapid în cazul copiilor. Părinții vor aprecia cu siguranță și gradajul practic de pe sticlă, care le va spune întotdeauna câtă băutură rămâne în sticlă și câte lichide ar mai trebui să bea până la sfârșitul zilei.

Flasa beaba darcek blog

Cât de multe lichide trebuie să bea copiilașii în timpul zilei?

Doza zilnică de lichide depinde de mai mai mulți factori, și anume sănătatea, vârsta și greutatea copilului. De regulă, de obicei, bebelușii sub 6 luni nu au nevoie să consume alte băuturi decât lapte matern sau lapte praf. Dacă alăptați un copil, laptele dvs. ar trebuie să-i fie suficient. Cu toate acestea, fiți pregătă de faptul că, veți alăpta bebelușul de mai multe ori pe zi. Dacă doriți să-i dați alte tipuri de lichide, alegeți apa pentru bebeluși, ceaiul din plante pentru bebeluși sau sucurile de legume și fructe diluate.

Aportul adecvat de lichide este foarte important în zilele calde de cară, dar este important să știm și care este sursa de lichide și ce nu este. Cea mai potrivită nu doar pentru copii, ci și pentru adulți, este apa curată, urmată de ceaiurile și supele de plante deja menționate. Trebuie evitate băuturile aromate carbogazoase, dar și apele minerale. Băuturile de fructe dulci și sucurile în cutie nu ar trebui să fie sursa principală de lichide a copilului dumneavoastră.

Un copil sănătos până la 1 ani, trebuie să bea în timpul zilei doar 100-120 ml lichide la 1 kg greutate corporală. Dacă copilul dvs. cântărește 5 kg, ar trebui să bea 600 ml de lichide pe zi. Doza zilnică de lichide pentru copilașii de peste 1 an cu o greutate mai mare de 10 kg se calculează după cum urmează: 1 litru de lichide la 10 kg greutate corporală și 50 ml pentru fiecare kilogram în plus. Dacă copilașul dvs. cântărește 13 kg, doza zilnică de lichide, ar trebui să fie în mod ideal de 1150 ml lichid. Copilașii mai mari de peste 20 kg trebuie să bea 1,5 litri de lichide, plus 20 ml pentru fiecare kilogram în plus. Un copil care cântărește 27 kg are nevoie de 1640 ml de lichide pe zi.

Aveți grijă de aportul de lichide al copiilor dvs. Noi vă vom ajuta cu mare drag. Cumpărați jucării sau produse pentru sugari cu o valoare minimă de 1190 lei și veți primi gratuit o sticlă din plastic Bidon de la popularul brand franțuzesc Beaba.