La muți ani! Știți cum să pregătiți o petrecere grozavă de aniversare?

6 m.
20. mai'19

O lumânare, doua, trei, patru ... indiferent de ce vârstă va face copilul dvs., - întotdeauna meirtă o petrecere de aniversare de neuitat, chiar dacă numai în cercul celor mai apropiați prieteni. Totuși, ziua de naștere nu este doar sărbătorită cu cadouri și lumânări pe tort, ci și cu detalii cum ar fi locul de desfășurare, decorașiunile și activitățile însoțitoare. Planificați cu noi cea mai bună petrecere de aniversare pentru micul dvs. sărbătorit sau sărbătorită!

Copiii dvs. nu își vor aminti de prima, a doua și aparent a treia zi de naștere. Totuși, acest lucru nu înseamnă că aceștia nu ar trebui să aibă amintiri sub forma fotografiilor sau experiențe ale tuturor musafirilor și în special ale părinților. Pregătiți pentru sărbătoritul/sărbătorit dvs., o petrecere minunată, să aveți niște amintiri superbe! Cu sfaturile noastre pentru o petrecere unică distracția va fi în toi.

Fetiță sau băiețel?

Din punctul de vedere al decorării și al alegerii cadourilor, este important faptul dacă organizați petrecerea pentru o fată sau un băiat. Chiar și astăzi, unii părinți aleg decorul roz pentru fetiță și albastru pentru băiețel, dar asta nu este o regulă. Încercați să fiți creativi și să alegeți culori neobișnuite, care se asortează frumos între ele. Puteți obține eleganța și luxul cu alb, combinat cu auriu, dar și combinația de negru, gri, alb și galben. Cu toate acestea, petrecerile colorate sunt cele mai populare, care evocă imediat copilăria.

Dacă organizați o petrecere pentru un copil mai mare, alegeți tema petrecerii, de exemplu prin personajul preferat din desene, basme sau din cărți. Hiturile de top din această perioadă sunt petrecerile cu tema unicornului, care sunt deosebit de potrivite pentru micile prințese. Nu pot să lipsesc în acest caz nici prăjituri și un tortul cu un corn de aur, sclipici și culori pastelate ale curcubeului. Băieții vor fi încântați de petrecerile în stilul supereroilor. Printre cele mai preferate sunt Avengers, mașinile din legendarele mașini de basm Cars, Cavalerii Jedi, Constructorul Bob ... În cazul organizării petrecerilor pentru copii, imaginația nu are limite. Jocurile fac parte din copilărie, deci luați decorațiunile ca și o joacă.

Narodeniny vyzdoba

Când, cine și unde?

Cum ar fi o petrecere fără oaspeți? Aceștia sunt o parte importantă a tuturor petrecerilor potrivite! Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că, copiii care sărbătoresc primul anișor încă nu au prieteni și încă nu știu să se joace cu prietenii. La petrecerea primului anișor, este de obicei invitată cea mai apropiată familie, adică bunicii și nașii. Bineînțeles, este la alegerea dvs. cât de mare vreți să fie petrecerea și pe cine vreți să invitați. În cazul petrecerilor mai mari, luați în considerare serviciile de catering, care vă scutesc de pregătirea mâncării și veți avea mult mai mult timp să vă dedicați oaspeților și mai ales micului sărbătorit/micei sărbătorite.

În lunile mai calde, parcurile și grădinile sunt locul preferat pentru a găzdui petrecerile. Chiar și atmosfera este mai relaxată în astfel de locuri, pentru că dvs., ca și gazdă, să nu vă îngrijorați dacă cineva va turna o băutură pe un covor alb sau va sparge o farfurie dintr-un set scump de porțelan.

Pe lângă locul de desfășurare și oaspeții invitați, ora petrecerii este extrem de important. Desigur, nu invitați oaspeții la ora șapte seara, când se apropie igiena de seară și somnul. Ora ideală este după-masă, în jurul orei 15:00. Copiii dorm după după-amiaza, așa că nu vor fi nervoși și obosiți la petrecere. Petrecerea copiilor ar trebuie să dureze aproximativ 2 ore, în special pentru copii sub trei ani.

Narodeniny miesto

Fără lumânări, nu merge!

Și acum cel mai important lucru (cu excepția cadourilor) - tortul! Lumânările reprezintă baza fiecărui tort la o petrecere de aniversare pentru copii. Suflarea lor este unul dintre cele mai amuzante evenimente din întreaga petrecere. Pregătiți copiilor atâtea lumânări, câți anișori o să facă, pentru ca suflarea mai multor lumânari cu o respirație este cel mai bun lucru de făcut. Pe lângă tort, pregătiți oaspeților și alte mese, cum ar fi sandvișuri, ceva de ronțăit sau boluri cu fructe.

Părinții își fac uneori griji pentru câte deserturi să facă sau să comande, dacă ajunge un tort la ziua de naștere sau să mai pregătească și alte bunătăți. Prin urmare, gândiți-vă din timp, dacă doriți să vă bucurați oaspeții la plecare cu "felie de tort". În acest caz, trebuie să calculați un număr mai mare de prăjituri, deoarece tortul în sine ar putea să nu fie suficient. Soluția practică ar putea fi cupcakes sau brioșe, care pot fi, de asemenea, frumos decorate și adaptate decorului general.

Narodeniny jednorozec

Sfaturi suplimentare la sfârșit

Aveți deja locul, ora și dată petrecerii, ați ales o temă în spiritul decorului, și acum vă veți întreba ce altceva mai trebuie făcut? Este timpul să stabiliți un program, care va încânta atât sărbătoritoul/sărbătorită cât și prietenii.

Pictură pe față

Vă place să pictați sau cunoașteși pe cineva talentat? Invitați-l la petrecere și asigurați-vă de faptul că, program va fi cu adevărat variat. Mai nou, la petrecerile de aniversare pentru copii, nu lipsește pictura pe față, care permite copiilor să se transforme în orice personaj preferat sau animal de companie. O astfel de activitate va aduce multă distracție la petrecerea și va trezi imaginația copiilor. Micile prințese, pirații, tigrii sau fluturii, vor intra imediat în noul lor caracter, iar casa dvs. se va transforma într-o țară de basm.

Patiseria copiilor

Nu ai reușit să pregătiți tot ce ați vrut, în ciuda unei organizări minunate? Puneți un pic de responsabilitate în mâinile copilului dvs. - sărbătoritul/sărbătorita se va simți important/ă și va accepta sarcina dată cu mare respect. Vă poate ajuta, de exemplu la realizarea prăjiturile. Datorită bucătarului jucăuș de la Smoby, copiii își vor pregăti bunătăți la alegere în timpul petrecerii și le vor decora, după placul lor. În același timp, se vor juca de-a adulții și își vor dezvolta abilități motorii fine. Și toate astea în joacă!

În ritmul muzicii

Petreceri fără muzică? Nici vorbă! Amenajați la petrecerea de aniversare o scenă improvizată cu instrumente muzicale pentru copii și organizați copiilor dvs. un concert deosebit! Cine știe, poate veți descoperi talentele muzicale ascunse în copiii dvs., din care vor deveni muzicieni celebri.

E nevoie de mult efort pentru ca petrecerea de aniversare să fie un succes. Cu toate acestea, nu uitați că, cel mai important lucru este bucuria sinceră a copiilor și întâlnirea celor mai apropiați, la o ocazie atât de minunată ca ziua de naștere.

P.S. Uitați-vă peste sfaturile noastre de cadouri fantastice, cu care veți încânta atât băieți, cât și fetele de orice vârstă. Puteți găsi multe sfaturi aici.