Un octombrie de poveste cu Urusleți și cărucioare!

Cu Ursuleții Teddies, copiii nu se plictisesc niciodată! Convingeți-vă de asta și în luna octombrie și bucurați-vă micuța prințesă cu un cărucior Smoby, la care Ursuleții Teddies vă vor împacheta gratuit o păpușă. Dar în ce cărucior se va plimba micuțul bebeluș? Va fi motivul Frozen sau Prințesele Disney? Sau oare Masha și Ursul? Alegerea este doar la dvs., trebuie doar să pătrundeți în regatul nostru de basm.

Cumpărați de la noi în luna octombrie, un căruciorul de poveste Smoby iar noi vă vom trimite gratuit o păpușă! Alegeți unul dintre cele patru cărucioare cu motivul Prințeselor Disney, Masha și Ursul sau Baby Nurse, iar noi vă vom trimite automat păpușă Petit Bebe Nursery de la Écoiffier. Cu care cărucior vă veți bucura copilașii, în perioada din 1.10. până la 31.10.?

Blog papusi ro

Cărucior de poveste pentru micile mămici

Atâta timp cât mașinuțele aparțin în special băieților, fetelor le aparțin cărucioarele și păpușile. Astfel de jocuri de-a mămicile, în care copiii au grijă de păpușa lor, îi schimbă scutecul, o hrănesc, îi fac baie și merg cu ea la plimbare, sunt activități amuzante, dar și educative. Jucându-se de-a diferite profesii, copiii se apropie de lumea adulților și află cum funcționează lucrurile. Cu cărucioarele noastre de poveste, jocurile de-a mama vor fi pline de bucurie și zâmbete!

Căruior adânc Pastel Prințesele Disney Smoby

Hlboky kocik disney smoby

Care fetiță nu ar merita un cărucior ca o adevărată prințesă? Acest cărucior roz frumos, din atelierul Smoby este completat cu detalii de culoarea albastru deschis și nu lipsește nici motivul Prințeselor Disney. Acoperișul cărcuiorului este decorat cu ilustrații fine, care îi dau un plus de originalitate căruciorului. Căruciorul are un mâner de 58 cm și este potrivit pentru o păpușă de până la 42 cm. Clasicul cărucior adânc pentru micile mămici este de asemenea completat de o păturică pentru păpușă și nu lipsește nici spațiul de depozitare sub ciărucior.

Cărucior adânc pentru păpușă Frozen Smoby

Hlboky kocik frozen smoby

Pentru toate admiratoarele prințeselor din povestea Frozen, avem un cărucior frumos în nuanțe violet și albastru, care va fi căruciorul perfect pentru fiecare păpușă. Forma sa clasică și adâncă asigură, că păpușa se va putea odihni foarte confortabil chiar și în timpul plimbării. Marginile rotunjite ale căruciorului sunt completate de un acoperiș albastru cu fulgi de zăpadă, iar păturica este decoartă cu Prințesele Elsa și Anna. Datorită acestui cărucior frumos, joaca cu păpușa va fi de neuitat, iar fetița dvs. va avea tot timpul cu ea prințesele preferate.

Cărucior adânc Baby Nurse din Ediția aurie Smoby

Hlboky kocik baby nurse smoby

Simplu, dar frumos și cu un simț de eleganță - așa este căruciorul Baby Nurse Ediția aurie de la Smoby, pe care îl poate avea și fetița dvs. Acest cărucior adânc clasic de păpuși este realizat în nuanțe de culoare roz, nelipsind detaliile aurii și imprieurile drăguțe de pe acoperiș și pătură. Mânerul căruciorului este de 55 cm, datorită căruia se vor putea juca și fetițele de la vârsta de 18 luni. Căruciorul realistic este pur și simplu ideal pentru toate fiicele care se joacă cu drag de-a mămici.

Cărucior adânc Masha și ursul Landau Smoby

Hlboky kocik masa smoby

Și fiica dvs. experimentează fiecare aventură cu Masha și prietenul ei Ursul cu mare entuziasm? Acum, Masha și Mișa exprimenta totul cu ea! Căruciorul de poveste pentru păpușă cu motivul acestei povești populare, va cuceri inima fetițelor cu o culoare fruoasă roz și fără îndoială, cu imprimeul vesel a lui Masha și a prietenului său de Ursul. Căruciorul adânc cu mâner de 58 cm este completat cu detalii verzi, iar materialul roz este decorat cu buline drăgălașe albe. De asemenea, nu lipsește nici spațiul de depozitare care va ascunde toate accesoriile necesare pentru păpușă.

Știți deja care cărucior va bucura în timpul lunii octombrie, micuța dvs. prințesă? Nu uitați că, dacă va fi unul dintre cele menționate mai sus, asistenții noștri Ursuleții Tedddies vă vor trimite gratuit păpușa Petit Bebe Nursery. Și cu ea va fi fetița dvs. ca o mamică adevărată!