Cum să renunțăm la suzetă

  Categorii: Bebeluș și copil,
29. nov'18

Este copilul dvs. la vârstă în care nu ar mai trebui să mai aibă suzetă? Ei bine, cu binele ne obișnuim repede, mai greu este cu deobișnuitul. În cazul în care vă stăduiți de mai mult timp să dezobișnuiți copilul de suzetă, avem o soluție pentru dvs. Și chiar câteva soluții foarte distractive cu care veți face față.

Și dvs. după nașterea bebelușului ați fost în dilemă dacă ar trebui să dați copilului suzeta, sau i-ați dat-o imediat? Dacă aparțineți celui de-al doilea grup, iar suzeta se află în gura copilului dvs. non stop, următorul articol este doar pentru dvs. Avem câteva sfaturi despre cum să dezobișnuiți copilul de suzetă, fără plânsete și cu zâmbetul pe buze!

Organizați o petrecere de adio

Vă întrebați cui? Normal că suzetei! Fiecare etapă a vieții ar trebui să fie sărbătorită și la fel este și cu suzeta. Copilul dvs. a trăit împreună cu ea cu lună frumoasă, a adormit cu ea și l-a liniștit. Suzeta era pur și simplu o parte importantă a vieții sale, dar a venit timpul să-i spunem pa-pa. Invitați familia, prietenii apropiați și copiii, ideal de aceeași vârstă care își pot lua și ei rămas bun de la suzetă. Dar nu uitați de un mic cadou sau de ceva dulciuri sănătoase pentru a recompensa copilul pentru acest mare pas.

Cumlikova vila

Lăsați-l la Zâna Suzetelor

Dacă există Zâna Măseluță, de ce nu poate exista și Zâna Suzetelor? Spuneți copilului înainte de culcare povestea Zâna Măseluță (puteți citi, de asemenea, povestea Zâna Măseluță, în așa fel încât să înlocuiți dinții, cu suzeta) și, în final, puneți suzeta sub pernă. Când copilașul dvs. adoarme, înlocuiți suzeta cu ceva dulciuri, astfel încât să nu-l treziți. Puteți să vă bucurați de o dimineață veselă, deoarece este foarte probabil că, prichindelul dvs. va veni dimineața la dvs. cu un zâmbet larg pe față. Acest lucru funcționează și suzeta este uitată!

Trimiteți-l lui Moș Crăciun

Scrieți-i împreună cu copilul dvs. lui Moș Crăciun, o altfel de scrisoare. În fiecare an, se scriu scrisori în care copiii cer diferite jucării, dar v-ați gândit vreodată cu copiii dvs. că Moș Crăciun nu primește jucării? Atașați anul acesta la scrisoare de Crăciun și suzeta, și trimiteți-o la acea adresă magică, de unde Moș Crăciun aduce cadouri copiilor. Câștigul va fi multiplu - dvs. vă veți scăpa în sfârșit de suzetă, iar copilașul dvs. îi va trimite o scrisoare lui Moș Crăciun cu sentimentul că și el îi trimite un cadou frumos și cu siguranță va primi ceva în schimb.Cumlik rozlucka

Dați-i unui alt bebeluș

O altă modalitate de a scăpa pentru totdeauna de suzetă, este să spunem că aceasta este pur și simplu un "călător" și că a sosit timpul să o mutăm mai departe. Este o minciună mică, dar același lucru este și în cazul Zânei Suzetelor, sau a scrisorii câtre Moș Crăciun. În acest caz, explicați copilașului dvs. că undeva în lume este un bebeluș care se naște în acest moment, și nu are propria suzetă. În cele din urmă, ca și în cazul precedent, împachetați-o și puneți-o în cutia poștală din fața casei, aici o va găsi poștașul și o va trimite mai departe.

Faceți o înmormântare suzetei

Recunoaștem că această metodă este puțin morbidă, dar funcționează, așa că, de ce nu? Cel mai important lucru este să organizăm o înmormântare care va fi veselă și nu plină de plânsete. Avem nevoie neapărat de o cutie mică, în care vom pune suzeta. Aceasta ar trebui să fie colorată, iar înmormântarea ar trebui să fie și ea cât mai colorată posibil. Alegeți un loc în grădină, unde doriți să îngropați suzeta, legați de pomi baloane colorate și panglici și porniți pe fundal ceva muzica veselă. Uitați însă de piatra funerară, probabil nu vreți ca de fiecare dată când trece pe-acolo să-și aducă aminte de suzetă. În viitor, copilul o poate dezgropa și își poate aduce aminte cum ați îngropat-o împreună.

Deși opiniile părinților și a profesioniștilor de suzete diferă, majoritatea părinților sunt încă reticenți în a renunța. Toate acestea, sunt asociate cu un bun rămas neplăcut. Deci, ce zici, părinților? Veți încerca unul dintre aceste trucuri și veți scăpa odată și pentru totdeauna de suzetă cu zâmbetul pe buze, în loc de lacrimi?