Jucării din trestie de zahăr: o revoluție în producția jucăriilor din plastic

  Categorii: Sfaturi pentru jucării,
4 m.
25. mar'21

Protecția mediului înconjurător devine un subiect din ce în ce mai căutat. Cu toții ne dorim ca copiii noștri să se poată juca într-un mediu curat, fără substanțe toxice. De aceea, în colaborare cu renumitul producător Smoby, vă prezentăm colecția Smoby Green, care vine pe piață cu jucării din trestie de zahăr. Să-i urăm un bun venit, noii generații de jucării din plastic și să cunoaștem procesul de fabricare a acestor jucării.

Producția de jucării din plastic bio rezistent este în prezent o mare provocare pentru toți producătorii, iar Smoby este unul dintre ei. Jucăriile din plastic din surse vegetale pot avea aceeași calitate, durabilitate și au, de asemenea, o suprafață fină ca jucăriile din plastic clasic. Aceste jucării nu se pot distinge de jucăriile de plastic „clasice” și ar trebui să fie la fel de obișnuite pentru noi ca trezirea dimineața.

Designul atemporal al jucăriilor non-toxice fabricate din trestie de zahăr promovează sustenabilitatea și își ia rămas bun de la o cultură a aruncării jucăriilor după un sezon. Jucăriile Smoby din linia de produse Smoby Green sunt durabile, chiar dacă sunt fabricate din material vegetal fără utilizarea perolului. Designul atemporal, culorile frumoase și calitatea superioară adaugă o durată lungă de viață a jucăriilor. Copiii dvs. vor fi fericiți să se întoarcă din nou la ele și veți ști că se joacă cu jucării sigure care în același timp, protejează planeta.

Cukrova trstina smoby blog

Câteva fapte despre trestia de zahăr

Trestia de zahăr nu este doar zahăr pe care îl adăugăm la deserturi, dulciuri sau ceai, este mult mai mult decât o delicatesă dulce. Din această cultură sunt produse și melasa, romul, hârtia și chiar combustibilul. V-am pregătit aici câteva informații despre trestia de zahăr, din care sunt fabricate și jucăriile noastre Smoby din gama de produse Smoby Green:

 • Trestia de zahăr este o plantă de aproximativ 2-4 metri înălțime, cu o tulpină de un diametru de 20-80 mm și aspectul său poate semăna, de exemplu, cu bambusul.
 • Noile plante de trestie de zahăr sunt plantate la fiecare cinci până la șapte ani. Trestia de zahăr este recoltată la fiecare 6-12 luni, deci poate fi clasificată ca o materie primă durabilă.
 • Cei mai mari producători de trestie de zahăr sunt Brazilia, India și China. Trestia de zahăr din care este fabricată găleata Smoby este cultivată pe plantații controlate fără pesticide din centrul și sudul Braziliei, la 2.500 km distanță de pădurea tropicală amazoniană.
 • Bioplast vyrobený z cukrovej trstiny je podobne ako samotná cukrová trstina 100% udržateľný.

Cukrova trstina hracky blog

Jucărie din tulpină

Prin producerea jucăriilor din trestie de zahăr, marca Smoby stabilește tendințe nu numai în producția de jucării ecologice, ci și în alegerea culorilor. Dovada sunt culorile delicate, pastelate, care trezesc imaginația și creativitatea copiilor. Datorită materialului lor, frumoasele jucării din trestie de zahăr sunt revoluționare și reprezintă primele rândunele din producția inovatoare de jucării noi din plastic. Vă întrebați cum o plantă de trestie de zahăr lungă, mai mare de doi metri, devine o jucărie frumoasă pentru copii?

 • În activitățile lor zilnice, oamenii produc dioxid de carbon, adică CO2, care este eliberat în aer.
 • În timpul creșterii, trestia de zahăr absoarbe acest dioxid de carbon din aer, reducând astfel efectul de seră.
 • Trestia de zahăr recoltată este transportată cu trenul pentru prelucrare ulterioară, ceea ce este mult mai ecologic decât transportul cu camionul.
 • Trestia de zahăr crudă, este procesată în mori și apoi transformată în etanol, un tip de alcool.
 • Următorul pas este producerea de plastic bio direct din etanol, iar ultimul pas este producerea de jucării din plastic bio direct în Franța.
 • Producția de plastic bio reduce, de asemenea, emisiile de carbon, deoarece producerea unui kilogram de plastic bio elimină 3,09 kg de dioxid de carbon din atmosferă.
 • Plasticul bio este produs în același mod ca plasticul clasic, deci nu sunt necesare mașini noi și scumpe pentru producția sa.
 • Chiar dacă o găleată de trestie de zahăr nu conține substanțe toxice, aceasta nu înseamnă că o puteți arunca în natură ca un deșeu. Jucăriile din trestie de zahăr trebuie aruncate în conformitate cu legea..

Copilașii explorează jucăriile în moduri diferite și niciun părinte nu poate evita ca un copil să lingă o jucărie din când în când. Prin urmare, toate jucăriile de trestie de zahăr Smoby Green sunt fabricate din materiale netoxice și nu conțin substanțe care ar putea dăuna copiilor sau mediului.

Cumpărând o jucărie de trestie de zahăr din linia de produse Smoby Green, veți prinde doi iepuri dintr-o singură lovitură - veți încânta copilașii și în același timp veți contribui la protecția planetei noastre albastre. Oferiți-le copiilor dvs. jucării din viitor care protejează mediul înconjurător.