Rapid și ușor: Cum să folosim corect aparatul de gătiti pe aburi Beaba Babycook®?

  Categorii: Gătim pentru copii,
5 m.
05. mar'20

Câte vase, mixere, farfurioare sau tacâmuri folosiți pentru a pregăti o masă simplă pentru copilul dvs.? Dacă răspunsul dvs. include mai multe instrumente, următoarele versuri vă vor schimba, fără îndoială, viața. Pregătiți-vă de faptul că, pregătirea piureurilor gustoase va fi de acum mult mai rapidă, mai ușoară și, nu în ultimul rând, mai curată, în ceaa ce ce privește bucătăria.

Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® a facilitat creșterea bebelușilor a mai multor părinți din întreaga lume. Timpul pe care l-au petrecut în spatele aragazului înainte de a descoperi acest ajutor revoluționar, îl pot dedica acum pe deplin familiei. Robotul multifuncțional Babycook ® de la Beaba gătește mâncarea pe aburi în doar câteva minute, după care o mixează într-un piure perfect cremos, smoothie sau supă. Și tioate acestea într-un singur recipient.

Navod parny varic beaba

Bucătarul personal al copiilor

Cu aparatul de gătiti pe aburi Babycook®, puteți realiza mâncăruri care vor arăta ca și de la cei mai coll food bloggeri. Primul pas este întotdeauna pregătirea alimentelor și a ingredientelor în sine, adică spălarea și felierea, în cazul unor legume și fructe, decojirea și scoaterea sâmburilor, iar în cazul peștelui, dezosarea. Apoi turnați cantitatea necesară de apă în rezervorul de apă, care este ascuns sub capac. 

Rețeta specifică întotdeauna cantitatea de apă necesară, dar principiul este practic simplu - ingredientele care conțin mai multă apă au nevoie de mai puțină apă pentru gătire, cum ar fi mere, dar de exemplu legumele rădăcină solicită apă până la nivelurile 2 sau 3, iar carnea v-o recomandăm să o gătiți la cel mai înalt nivel de apă. Nu trebuie decât să mai fixați vasul cu ingredientele tocate, să închideți aparatul de gătit pe aburi, să apăsați pe buton și să vă jucați cu copiii până când mâncarea va fi gata.

Aparatul de gătit pe aburi Babycook® este atât de inteligent încât vă va atenționa când mâncarea va fi gata. Aceasta indică un semnal sonor și o lumină intermitentă pe buton. Pentru a scoate recipientul, utilizați întotdeauna spatula inclusă deoarece conținutul bolului este fierbinte după încălzirea aburilor. Pur și simplu introduceți spatula în găurile din partea de sus a recipientului și scoateți re cipientul. Strecurați legumele ingredientele fierte, dar nu aruncați niciodată apa obținută - vă poate servi la obținerea consistenței dorite în realizarea piureului. Puneți ingredientele gătite în recipientul „principal”, închideți aparatul și mixați ținând butonul apăsat.

Și în sfârșit se ajunge la mâncare! După ce ați mixat piureul (sau alte alimente), serviți micuții dvs., iar dacă gătiți în avans mai multe porții, păstrați-le în recipiente. Se recomandă ca piureurilor pregătite în avans în frigider, să fie consumate în 3-4 zile. Este, de asemenea, posibil să depozitați piureul în congelator, de exemplu în doze multiple. Când veți avea nevoie de o salvare sub formă deo masă pregătită în avans, pur și simplu scoateți piureul congelat din congelator, îl dezghețați astfel că îl veți pune în aparatul de gătit pe aburi, turnați peste acesta apă până la nivelul 2 și lăsați să fiarbă.

Cum se utilizează recipientul pentru orez și paste

Turnați apa în rezervor până la nivelul trei și turnați cantitatea de apă recomandată în recipientul în sine (de exemplu, pentru 40 g de orez sau paste, 45 ml de apă). Adăugați la apă orez sau paste fainoase în recipientul special, puneți-l în aparatul de gătit pe aburi, închideți și lăsați să fiarbă. Folosiți o spatulă pentru a scoate recipientul și ați terminat! Fierberea orezului și a pastelor în acest fel este mult mai ușoară, mai rapidă și se poate face fără asistența aragazului.

Nu uitați de întreținere

Aparatul de gătit pe aburi Beaba vă va ușura viața și gătitul, așa că asigurați-vă să îl recompensați din când în când, printr-o curățare completă. Desigur, după fiecare utilizare, recipientul principal, coșul pentru ingrediente și spatula trebuie spălate, dar pentru o funcționare corectă și o viață lungă după aproximativ 50 de utilizări, se recomandă decalcifierea. Veți ști că a sosit momentul pentru o astfel de întreținere datorită unui buton care va deveni roșu în loc de alb. Cu toate acestea, procesul de decalcifiere a aparatului de gătiti pe aburi este simplu, deci nu este nevoie să vă faceți griji.

Turnați în rezervorul de apă 100 ml de apă pură și 100 ml de soluție universală Beaba sau oțet de vin obișnuit. Deschideți aparatul de gătit pe aburi și lăsați acest amestec să acționeaze, ideal pentr noapte. Dimineața, aruncați acest lichid și clătiți rezervorul de apă cu apă curată de cel puțin două ori. Turnați 200 ml de apă în rezervorul gol și începeți procesul de gătire - recipientul pentru ingrediente trebuie să rămână gol în timpul curățării. Aruncați apa și repetați această gătire „pentru curățare”. În cele din urmă, trebuie doar să țineți apăsat butonul timp de aproximativ 60 de secunde pentru a reseta aparatul de gătit pe aburi și butonul va deveni din nou alb.

Realizările vremurilor moderne nu numai că fac viața mai ușoară, dar ne oferă un timp prețios pe care îl putem dedica celor dragi. Acest lucru puteți aștepta de la aparatul de gătit pe aburi Babycook®, pe lângă mesele gustoase și sănătoase. Viața dvs. s-a schimbat odată cu nașterea copilului dvs., iar prin cumpărarea aparatului de gătit pe aburi Beaba, viața dvs. se va schimba încă o dată. Desigur, din nou în bine.