Pregătiți-vă de Crăciun de acum și obțineți cadou un calendar de advent!

Ne-am luat rămas bun de la vară, în prima zi de toamnă am urat un bun venit toamnei magice și am realizat că timpul zboară foarte repede și în curând vor veni cele mai populare sărbători de iarnă - Crăciunul. De data aceasta, respectați ceea ce ați promis de câțiva ani și cumpărați în prealabil cadourile de Crăciun pentru copii. Ursuleții noștri vă vor răsplăti cu un cadou în plus!

Cei trei ursuleți Oli, Mila și Bruno, pur și simplu iubesc haosul. Dar au respect pentru haosul de Crăciun, deoarece știu că fericirea și bucuria în ochii multor copii depinde de acesta. De aceea, în acest an, s-au decis să lupte împotriva agitației de Crăciun și au adus deja toate jucăriile de Crăciun, care vor încânta mii de copii. Frumoasele și noile jucării de Crăciun, de la cei mai buni producători europeni pot fi chiar astăzi în drum spre dvs. cu un cadou complet gratuit. Sunteți pregătiți pentru cumpărăturile de Crăciun?

Adventny kalendar text ro

Cadou înainte de Crăciun

Ursuleții noștri știu că, așteptarea cadourilor de Crăciun este uneori foarte grea și epuizantă. Slavă Domnului că, mai există Calendare de Advent în care copiii găsesc dulciuri sau jucării mici în fiecare zi! Acest lucru face ca așteptarea Crăciunului să fie ceva mai ușoară și mai distractivă. Și pentru că Ursuleții iubesc atât de mult Calendarele de Advent, au decis să încânte și copilașii dvs. cu un Calendar de Advent frumos Écoiffier.

Puteți obține foarte ușor acest calendar! Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați jucării de Crăciun, în valoare de minim 500 Lei, iar ursuleții noștri harnici, vă vor trimite gratuit un cadou, Calendar de Advent. Frumosul calendar Advent conține în mod tradițional 24 de ferestre, care conțin 24 de bucăți a jocului magic de construit cu tematică de Crăciun. În fiecare zi în timpul Adventului, adică din 1 decembrie, copiii vor deschide o fereastră a calendarului pentru a dezvălui o bucată a jocului de construit. Când vor deschide ultima fereastră în ajunul Crăciunului, vor descoperi ultima piesă a jocului de construit, cu cu care își pot inventa propriile povești de Crăciun cu un final fericit.

De ce să cumpărați acum?

Cumpărăturile din timp, în special cumpărăturile de Crăciun, au numai avantaje, fără niciun dezavantaj. Veți economisi nu numai mult timp, ci și bani și, mai ales, nu vă veți pierde nervii pe care îi pierdem cu toții atât de ușor în timpul cumpărăturilor din ultima clipă. Gândiți-vă la înghesuiala din centrele comerciale înainte de Crăciun, la cozile lungi de la casele de marcat și, mai ales, la dezamăgirea atunci când vedeți că cineva din fața dvs. ia ultima bucată a jucăriei mult visate de copilul dvs. Dacă cumpărați cadouri de Crăciun din timp și online, nu vă așteaptă un astfel de scenariu!

Puteți să vă faceți un ceai fierbinte sau o cafea bună, să vă întindeți picioarele, să deschideți pagina eshop-ului și să adăugați confortabil în coșul de  cumpărături, jucăriile pe care și le doresc copiii dvs. În cele din urmă, va trebui doar să așteptați curierul și să puneți jucăriile într-un loc în care copiii lor nu le vor găsi. Cumpărăturile de Crăciun din timp, vor asigura că atmosfera de Crăciun din casa dvs. va fi cu adevărat calmă și fără stres. Drept urmare, veți putea să vă bucurați de momente minunate alături de copiii dvs., știind că, cadourile sunt deja frumos ambalate și așteaptă doar acel moment magic din ajunul Crăciunului.

Ideale pentru Crăciun!

Gama largă de jucării, le îngreunează căteodată viața părinților! Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece Ursuleții noștri au pregătit pentru dvs. sfaturi pentru cele mai frumoase jucării, dintre noutățile care tocmai au ajuns în depozitul nostru. Inspirați-vă și încântați-vă copiii cu jucăria mult visată!

Bucătărie cu apă curgătoare Tefal Evolutive Gourment Smoby

Vianoce rastuca kuchynka smoby

Crăciunul nu se rezumă doar la cumpărături și agitație, ci și la gătit și prăjiturit! Cu noua bucătărie Tefal Evolutive Gourment de la Smoby, camera copiilor dvs. va răspândi un miros delicios în toată casa. Această bucătărie unică care crește cu copilul, de la un renumit producător european, se adaptează complet nevoilor micilor bucătari de la 3 la 8 ani. Datorită suporturilor atașate, bucătăria poate fi ajustată la înălțimea copiilor dvs., astfel încât gătitul să fie confortabil și ușor! În bucătărie nu lipsește apa curgătoare, microunde electronic cu efect sonor, iar copiii se vor bucura și de oala cu bule magice și un colț rotund de luat masa cu un scăunel KidStool.

Căsuța pentru păpușa Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby

Vianoce domcek pre babiku smoby

Care fetiță nu și-ar dori o căsuță frumoasă pentru păpuși? Uimitoarea căsuță cu trei părți Baby Nurse este un centru de îngrijire multifuncțional, în care copiii pot hrăni păpușa preferată, o pot pune la somn, sau să-i facă baie. Complexul de păpuși, cu detalii incredibil de elaborate, oferă un set bogat de până la 23 de accesorii, care transformă joaca cu păpușile într-o experiență minunată. Căsuța pentru păpușă, în stare asamblată arată cu o adevărată cameră pentru copii, în care cei mici pot găsi tot ce au nevoie în timpul jocului. Nu mai vorbim de faptul că acest centru de îngrijire este ca și cum ar fi fost decupat din catalogul locuințelor moderne franceze!

Ursuleț de pluș cu coroană regală Prince of Cuddles Kaloo

Vianoce plysovy medved kalooNu există Crăciun fără o jucărie moale. Acest minunat urs de pluș cu o coroană regală, este chiar recomandat de trei din cei trei Ursuleți! Ursul alb frumos cu o înălțime de 60 cm este cadoul ideal pentru cei mai mici bebeluși de la naștere, care vor fi încântați să-l îmbrățișeze, dar cu siguranță vor încânta și copilașii mai mari. În plus, ursulețul moale va ajunge la dvs. acasă într-o cutie de cadou de lux în nuanțe de negru-auriu, așa că va trebuie doar să puneți cadoul sub bradul de Crăciun și să aștepți bucuria în ochii copilului dvs. când o va vedea pentru prima dată.

Vă place ideea că în decembrie să vă puteți bucura de atmosfera magică a Crăciunului care urmează, cu ideea că toate cumpărăturile dvs. de Crăciun au fost rezolvate cu mult timp în urmă? Transformați acest vis într-o realitate frumoasă și cumpați acum cadourile de Crăciun pentru copii! Pentru fiecare comandă de peste 500 Lei, vă vom trmimite un cadou Calendarul de Advent Écoiffier în valoare de 75 Lei!

Crăciunul începe aici!