Pregătiți-vă de acum de Crăciun și obțineți cadou un calendar de advent!

6 m.
16. sep'21

Acolo unde apa se revărsa și nisipul curge, timpul trecea ca fulgerul, iar Crăciunul se apropia cu viteza luminii. Deși anul netradițional 2021 mai are încă câteva luni, părinții știu că timpul trece extrem de repede, nici nu o să ne dăm seama și Crăciunul ne va bate la ușă. Asigurați-vă că și Crăciunul din acest an o să fie generos și fericit și începeți de acum cu pregătirile. Ursuleții noștri vă vor ajuta în acest sens și vă vor răsplăti cu un cadou!

Clienții noștri mici și loiali, cu siguranță îi cunosc deja pe cei trei ursuleți din regatul jucăriilor. Oli, Mila și Bruno, pur și simplu iubesc dezordinea (ne-au cauzat haos total de multe ori în depozit), dar când vine vorba de fericirea copiilor, ei știu să facă și imposibilul. De aceea i-am rugat să facă în depzoit, curățenia de toamnă și să pregătească regatul de jucării pentru un Crăciun magic. Mulțumită lor, jucăriile frumoase și noi de la producători europeni pot fi deja în drum spre dvs., unde se vor relaxa și se vor pregăti pentru despachetare magică. Crăciunul nu ar fi complet, dacă cei trei ursuleți nu v-ar împacheta un cadou în plus pentru Crăciun.

Cadou înainte de Crăciun

Oli, Mila și Bruno știu că, așteptarea cadourilor de Crăciun este uneori foarte grea și ziua Ajunului parcă trece din ce în ce mai greu. Ei bine, cu mult timp în urmă, un om inteligent a creat Calendarul de Advent în care copiii găsesc dulciuri sau jucării mici în fiecare zi! Acest lucru face ca așteptarea Crăciunului să fie ceva mai ușoară și mai distractivă. Și pentru că Ursuleții iubesc atât de mult Calendarele de Advent, au decis să încânte și copilașii dvs. cu un Calendar de Advent din atelierul producătorului Écoiffier.

Frumosul calendar Advent conține în mod tradițional 24 de ferestre, care conțin 24 de piese ale jocului magic de construit cu tematică de Crăciun. În fiecare zi în timpul Adventului, adică din 1 decembrie, copilașii vor deschide o fereastră a calendarului pentru a dezvălui o piesă a jocului de construit. Când vor deschide ultima fereastră în ajunul Crăciunului, vor descoperi ultima piesă a jocului de construit, cu cu care își pot inventa propriile povești de Crăciun cu un final fericit.

Puteți obține foarte ușor acest calendar! Tot ce trebuie să faceți este să cumpărați jucării de Crăciun, în valoare de minim 890 Lei, iar ursuleții noștri harnici, vă vor trimite gratuit un cadou, Calendar de Advent. Dacă în e-shopul JucăriiTeddies.ro au loc în același timp mai multe oferte și aveți posibilitatea de a alege dintre mai multe cadouri, puteți să alegeți doar un singur cadou la comandă. Acest cadou nu se aplică produselor care beneficiază de reduceri suplimentare și nu poate fi combinat cu alte cadouri.

Kalendar blog ro

De ce să cumpărați acum?

Cumpărăturile din timp, în special cumpărăturile de Crăciun, au numai avantaje, fără niciun dezavantaj. Veți economisi nu numai mult timp, ci și bani și, ce este cel mai important, nu vă veți enerva în timpul cumpărăturilor din ultima clipă. Gândiți-vă la înghesuiala din centrele comerciale înainte de Crăciun, la cozile lungi de la casele de marcat și, mai ales, la dezamăgirea atunci când vedeți că cineva din fața dvs. ia ultima bucată a jucăriei mult visate de copilul dvs. În plus, acum în timpul pandemie, în cazul cumpărăturilor online, nu trebuie să purtați masca de protecție, lucru care este o mare ușurare, nu-i așa?

Rezolvați cadourile de Crăciun în avans (și mai mult online) și astfel nu vă va mai aștepta niciun scenariu cu dezamăgire și nervi de izbucnire! Puteți să vă faceți un ceai fierbinte sau o cafea bună, să vă întindeți picioarele, să deschideți pagina eshop-ului și să adăugați confortabil în coșul de  cumpărături, jucăriile pe care și le doresc copiii dvs. În cele din urmă, va trebui doar să așteptați curierul și să puneți jucăriile într-un loc în care copiii lor nu le vor găsi.

Cumpărăturile de Crăciun din timp, vor asigura că atmosfera de Crăciun din casa dvs. va fi cu adevărat calmă și fără stres. Drept urmare, veți putea să vă bucurați de momente minunate alături de copiii dvs., știind că, cadourile sunt deja frumos ambalate și așteaptă doar acel moment magic din ajunul Crăciunului.

Ideale pentru Crăciun!

Gama largă de jucării, le îngreunează căteodată viața părinților! Cu toate acestea, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece Ursuleții noștri au pregătit pentru dvs. sfaturi pentru cele mai frumoase jucării, dintre noutățile care tocmai au ajuns în depozitul nostru. Inspirați-vă și încântați-vă copiii cu jucăria mult visată!

Vă doare capul de la numărul imens de jucării frumoase? Nu vă faceți griji, ursuleții noști vă vor ajuta cu mare drag să faceți alegerea potrivită. Uitați, au pregătit deja o listă de noutăți minunate de la producători europeni, care cu siguranță îi vor încânta pe toți copiii.

Restaurant cu bucătărie Food Corner Smoby

Restauracia kuchynka vianoce (1)

Pur și simplu nu ne putem imagina Crăciunul fără mâncare gustoasă. Copilașii dvs. vă vor pregăti imediat mâncarea după desfacerea acestui frumos cadou, care este restaurantul cu bucătărie Kitchen Corner de la prestigiosul producător francez Smoby. Restaurantul multifuncțional are un design atemporal și permite accesul micilor bucătari și clienților din toate părțile. Jucăria este împărțită într-o bucătărie și un restaurant, permițând copiilor să practice diferite sarcini și, de asemenea, să vină cu povești diferite din restaurant. Bucătăria Food Corner include un set bogat de 29 de accesorii, precum și un terminal de plată, un dozator de băuturi și electrocasnicele necesare.

Babytaxiu Bobby Car Neo BIG

Pe locuri, fiți gata, start! Mașinuța roșie de jucărie cu detalii negre, masca frontală unică și claxonul, vor încânta de Crăciun, toți iubitorii de mașini de curse. Babytaxiul BIG în forma mașinii de lux Bobby Car Neo are un scaun confortabil antiderapant și plimbarea pe el susține dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldului și întărește musculatura picioarelor. Părinții vor aprecia, de asemenea, filtrul UV care protejează culoarea de decolorare și roțile silențioase de cauciuc cu 3 straturi. Cei mici vor fi înântați și de conectorii pentru conectarea accesoriilor BIG, cum ar fi remorca sau frânghia de remorcare.

Masă medicală pentru micuții doctori Baby Care Center Smoby

Craciun papusa lila cherie

Păpușa unică Lila Chérie Mon Grand Poupon de la atelierul mărcii franceze Corolle vă va cuceri copilul din primul moment. Datorită funcțiilor sale interactive, frumoasa păpușă cu ochi albaștri Lila Chérie este capabilă să răspundă la îngrijirea și atingerea copilului. Nu numai că are detalii perfect elaborate ale feței, dar și gângăie plânge, roșește, bea dintr-o sticlă și clipește. Păpușa originală Corolle poate fi schimbată, hrănită, adormită sau dusă la plimbare. Copilul dvs. se va îndrăgosti imediat de ea datorită parfumului delicat de vanilie și a accesoriilor care sunt esențiale atunci când aveți grijă de o păpușă.

În cazul în care vă place ideea că nu vă mai veți stresa cu câteva zile înaintea Crăciunului, sunteți la locul potrivit. Rezolvați de acum cumpărăturile de Crăciun și transformați acest vis într-o realitate frumoasă. Nu uitați că pentru fiecare comandă de peste 890 Lei, vă vom livra cadou un calendar de advent Écoiffier în valoare de 80 Lei! Fie ca Crăciunul să fie din nou puțin mai generos.

Crăciunul începe aici!