Joaca cu Smoby are o nouă dimensiune: Vă prezentăm un coteț de găini pentru găinile adevărate

4 m.
09. mar'23

Ce a fost mai devreme? Găina sau oul? Oamenii de știință au rezolvat deja răspunsul la această întrebare, dar știm ceva mai mult - care va fi primul lucru în casa dvs. Vă prezentăm o căsuță pentru găini adevărate, care este o adevărată raritate printre jucăriile pentru copii. Sunteți pregătiți pentru cea mai grozavă experiență pentru copii nu numai în această primăvară?

Joaca de-a profesiile are un impact asupra dezvoltării copiilor. La o vârstă fragedă, copiii află ce le place mai mult, fie că preferă să-și ajute părinții în bucătărie sau în grădină, fie că preferă sporturile de grup sau sporturile individuale. Cei mici sunt fascinați de lumea părinților lor și ar dori să aibe aceeași responsabilitate ca mama și tata cât mai curând posibil. Și puteți pune astfel de responsabilitate în mâinile copiilor datorită noutății uimitoare de la atelierul Smoby, care este căsuța pentru găini adevărate.

Coteț pentru găini Cluck Cluck Cottage

Poate că și dvs. îți amintiți de copilăria și verile petrecute cu bunicii în mediul rural sau chiar aiț crescut găini care au depus ouă în fiecare zi. Îngrijirea acestor viețuitoare vine cu multă responsabilitate, iar o joacă de copil nevinovată se transformă brusc în profesiea gospodarilor. Hrănirea, curățarea cotețului pentru găini și colectarea ouălor este ceva pe care chiar și copiii îl pot face cu ajutorul dvs. Tot ce trebuie să faceți este să rezervați un spațiu în grădină și să construiți cel mai nou accesoriu din atelierul producătorului francez Smoby. Faceți cunoștință cu cotețul Cluck Cluck Cottage.

Căsuța de cea mai bună calitate pentru găini Cluck Cluck Cottage va încânta nu numai copiii, ci și părinții. Căsuța este concepută pentru găini ouătoare adevărate, care vor depune ouă în ea, copiii le vor colecta și, în același timp, vor observa și vor avea grijă de pui. Jocul capătă brusc o nouă dimensiune, încetează să mai fie doar un joc, iar copiii se transformă în adulți cu adevărate responsabilități în aceste momente. Nu este suficient să colecteze ouăle de la găină - îngrijirea găinilor necesită mult mai mult.

Kurín pre sliepky Smoby

Nu este vorba doar de ouă

Îngrijirea găinilor poate fi comparată cu îngrijirea unui câine, pisică sau alt animal de companie. Depinde de persoană, iar copiii nu o pot pune într-o valiză și nu o pot scoate decât atunci când au chef să se joace cu ea. Ca și alte animale, găinile sunt creaturi vii care necesită îngrijire zilnică. Pe lângă responsabilitate, copiii învață să respecte animalele, care au și nevoi proprii. În același timp, datorită colectării ouălor, ei află de unde provine mâncarea de pe masă și realizează că hrănirea unei familii nu este atât de ușoară. Îngrijirea găinilor merge mână în mână cu igiena, pentru că la fel ca în casă, cotețul de găini necesită curățenie regulată.

Zi de zi, copiii vor respecta rutina zilnică a găinilor, le vor deschide ușa pentru a ieși după căderea nopții, le vor hrăni și vor observa ce le place și ce nu. Cea mai mare senzație va fi să strângă ouă și să știți că fiecare este diferit și nu în fiecare zi fiecare găină va depune un ou. Copiii vor înțelege ce înseamnă când cineva spune: Merge la somn cu găinile”. Ei stau pe cuib foarte devreme, chiar înainte de apus, din care copiii pot învăța o altă lecție - fiecare zi are propriul regim fix care trebuie urmat.

Joc responsabil și sigur

Cu toate acestea, cotețul de pui Cluck Cluck Cottage  este conceput pentru a face această îngrijire potrivită pentru copii și pentru a fi în siguranță. Cotețele de găini făcute acasă din diverse materiale pot provoca rănirea copiilor, dar cu cotețul de găini Cluck Cluck Cottage de la Smoby nu există un astfel de risc. Pe lângă aspectul său frumos, căsuța pentru găinie ste pe deplin adaptată nevoilor fiecarui mic fermier de la vârsta de 3 ani. Materialele solide din plastic nu conțin ftalați nocivi, iar căsuța este 100% reciclabilă. Suprafața cotețului este moale la atingere, marginile rotunjite oferă copiilor siguranță în timpul jocului, iar fundația stabilă și construcția durabilă se va ocupa de asta.

Cotețul de găini pentru găinile adevărate are trepte, 4 uși mari cu încuietori și acoperiș cu jgheab și burlan prin care apa curge direct în recipientul pentru pui. Căsuța are si o deschidere pentru circulatia aerului, pe care copiii o adaptează sezonului actual si astfel creează mereu condiții ideale pentru găini. Cotețul pentru găini spațios este conceput pentru 4-5 găini, oferă acces bun copiilor în timpul îngrijirii și este realizat din material de plastic de înaltă calitate.

Kurín pre sliepky Cluck Cluck Cottage

Cotețul pentru găini Cluck Cluck Cottage duce jocurile obișnuite pentru copii la un alt nivel. Surprindeți copiii cu o căsuța care nu va fi concepută pentru ei, dar le va aduce și mai multe cunoștințe și experiențe decât orice altă jucărie.