Căutarea recompensei de Paște: Găsiți obiectele ascunse și câștigați

  Categorii: Oferte și reducere,
3 m.
12. mar'21

Paștele se apropie încet și noi vom sărbători sosirea acestuia, cel puțin virtual. V-am pregătit un joc de Paște, în care sarcina dvs. va fi să vă găsiți recompensa. Nu ezitați să implicați și copilașii dvs., nu va fi ușor!

„Paștele trebuie să fie vesel și nici coronavirusul nu poate împiedica acest lucru!” au decis ursuleții noștri și au invitat în vizită toate animalele din zonă. Cu toate acestea, copilașilor vă rugăm să, nu faceți acest lucru, urmați sincer toate măsurile de precauție și protejați-vă sănătatea și sănătatea fraților, părinților și a bunicilor.

Cu toate acestea, în cazul lui Oli, Mila și Bruno, lucrurile au scăpat puțin de sub control și în timpul vizitei, s-a produs un haos total. Iepurașii, veverițele, păsările, aricii și șoriceii au scos vopselele, pensulele și creioanele colorate din depozit și au început să se pregătească pentru Paști.

Ursuleții s-au prins de cap și se întrebau cum vor găsi ce le trebuie în toată dezordinea asta. Și apoi le-a venit o idee grozavă! Au desenat întreaga scenă și ne-au rugat să cerem ajutor copiilor, să le găsească comorile pierdute. Desigur, pentru o recompensă. Ce ziceți, îi ajutați?

Velkonocna odmena blog ro

Cum să vă implicați în căutare?

Vă întrebați cum să ajutați ursuleții în căutare? Nu trebuie să ieșiți deloc din casă, ci doar să vă uitați cu atenție la o imagine din confortul casei dvs. și să începeți să căutați. Ursuleții v-au scris un ghid scurt:

  • Intrați pe această pagină, unde veți găsi o imagine frumoasă plină cu animale, ouă de Paște, culori și flori.
  • Examinați cu atenție articolul pe care îl căutați. Va fi ceva diferit în fiecare săptămână, de exemplu în prima săptămână căutăm un ou albastru-verde.
  • Sarcina dvs. și a copiilor dvs. este de a găsi obiectul căutat în imaginea colorată, pe care o veți găsi mai jos, pe pagina menționată.
  • Dacă îl observați, faceți click pe el. Cu toate acestea, aveți grijă, obiectul poate fi bine ascuns, de exemplu în spatele unui animal.
  • A fost căutarea dvs. cu succes? Pe ecran va apărea o fereastră cu o felicitare și un cod de reducere, pe care îl puteți folosi atunci când faceți cumpărături în magazinul nostru online.

În fiecare săptămână până la Paște, vă așteaptă o nouă recompensă pe care o veți putea revendica direct în eshop-ul nostru. Căutarea recompenselor de Paște va dura 5 săptămâni și în timpul jocului, puteți colecta un total de 5 recompense diferite. Le puteți folosi pe toate în magazinul nostru online de jucării, unde, pe lângă multe jucării, vă așteaptă o ofertă specială de Paște. Deci, ce ziceți, vă place ideea Ursuleților?

Începeți să căutați