Căsuța Prietenilor într-un design nou: Oferiți copiilor și mai multă distracție

  Categorii: Sfaturi pentru jucării,
5 m.
07. iul'23

Tendințele nu sunt doar în modă, ci și în amenajarea interioară și în construcție, așa cum demonstrează designul noii noastre căsuțe de prieteni. A câștigat inimile multor copii și părinți. Haideți alături de noi într-un tur al noii căsuțe din atelierul Smoby, care le va ține companie copiilor nu doar în viitoarele vacanțe de vară.

Căsuța Prietenilor Friends House Evo reprezintă cea mai recentă extindere a gamei de căsuțe pentru copii de la popularul producător francez de jucării Smoby. Căsuța spatioasă pentru mai multi copii a primit un nou design care i se potriveste extrem de bine. Culorile elegante se asortează perfect între ele, datorită cărora căsuța Smoby va deveni și un accesoriu frumos pentru grădina dumneavoastră. Ce oferă joaca în căsuța Prietenilor?

Structura de bază a căsuței Friends House Evo Playhouse de la Smoby constă dintr-un acoperiș dublu, ușă mică în spate, o ușă mare în partea din față cu o cheie și un vizor și o sonerie electronică care anunță fiecare vizită. Căsuței nu îi lipsește nici cutia poștală pentru scrisori pline de secrete sau invitații la picnicuri și serbări.

Copiii se vor bucura de o priveliște minunată din căsuță, care este asigurată de 6 ferestre și 2 obloane care pot fi rotite la 360°. Fațada căsuței seamănă cu un relief de lemn și mici detalii sub formă de pisici și păsări, care vor încânta pe toți copiii. În spate, deasupra ușii mici sunt gratii asemănătoare cu o colivie, care oferă umbră în lunile calde, dar în același timp nu împiedică parcurgerea aerului în căsuță. Pe această construcție, copiii pot agăța ghivece cu plantele și ierburile lor preferate, care ies frumos în evidență în nuanța gri.

Domček Priateľov Smoby a deti

O căsuță, multe posibilități

Căsuța Prietenilor de la Smoby nu este doar o căsuță de joacă obișnuită. Jocul din acestă căsuță dezvoltă imaginația, susține creativitatea, îmbunătățește abilitățile de comunicare și îi învață pe copii să se joace cu semenii lor. Copilul dvs. vrea să organizeze o petrecere în căsuță la care își invită prietenii? Trebuie doar să alegeți o căsuță cu extensie care conține o bucătărie de vară cu accesorii și o măsuță de picnic, iar sărbătoarea poate începe. Sau copiii dvs. se bucură de jocurile de societate și nu vor să renunțe la ele nici măcar în lunile de vară? Nici o problemă! Varianta căsuței Prietenilor cu 4 jocuri de societate și o umbrelă de soare îi va distra ore în șir.

În oferta noastră bogată, veți găsi multe seturi, din care fiecare fată sau băiat își pot alege ceea ce le place cel mai mult. Unii oameni nu își pot imagina căsuța fără un nisipar, alți copii ar prefera să aibă un leagăn în apropiere. Sau mai degrabă un tobogan? Nici măcar pista de apă nu este un obstacol, iar copiii vor fi extrem de încântați în aventura lor, pe care ol pot așeza pe lângă căsuță ca o adevărată pistă de distracție.

Domček Priateľov s oknami

Căsuța Prietenilor cu umbrelă de soare și jocuri de societate

Căsuța Prietenilor extensibilă aduce distracție maximă cu jocurile de societate. Copiii se pot juca în spatele măsuței de picnic sau sub umbrelă, astfel că sunt protejați de soarele fierbinte al verii, dar si de ploaie. Aceasta este colectată de o țeavă de jgheab cu o adăpatoare, datorită căreia căsuța capătă o altă dimensiune a jocului. O parte a acestei extinderi a Căsuței de joacă Evo Friends House este și o bucătărie de vară, unde copiii pot pregăti bunătăți din invenția lumii. Seara, pot aprinde lumina de deasupra ușii, așa că distracția cu siguranță nu se termină la apus.

Căsuța Prietenilor cu un ghiveci de flori și bucatarie de vară

Copilașii dvs. preferă grădinăritul? Cei de la Smoby s-au gândit și la grădinarii mici. Căsuța Prietenilor cu un ghiveci mare de flori îi va încânta pe toți copiii cărora le place sa planteze, să semene și să își îngrijeasca plantele, florile sau legumele. Grădinarul de 20 de litri este completat cu unelte de grădină, astfel încât copiii să aibe grijă cu adevărat de culturile lor. Lopățica, grebla, sapa și marcatoare pentru marcarea plantelor plantate, vor încânta, fără îndoială, toți grădinarii. În această variantă, Căsuța Prietenilor de la Smoby este extinsă și cu o bucătărie de vară și o măsuță de picnic, unde copiii se pot odihni după munca grea în grădină și își pot încărca bateriile cu mâncare bună.

Set căsuța Prietenilor cu nisipar și leagăn

Vreți să-i încântați copiii cu un set cu adevărat grozav de jucării care să le taie răsuflarea? Setul căsuței Friends vine cu un leagăn în formă de câine și un nisipar 2în1. Combinând aceste jucării, vă veți crea propriul loc de joacă pentru copii în grădină, unde aceștia își vor petrece timpul de dimineața până seara. Căsuța de joacă Friends House Evo le va oferi un refugiu pentru a se relaxa după ore lungi de joacă, iar o parte a nisiparului poate fi folosită ca o mică piscină unde copiii se pot răcori. Jucăriile din set se completează perfect, nu doar funcțional, ci și din punct de vedere al designului.

Ai reușit să vă îndrăgostiți de căsuța Friends și de ce are de oferit? Explorați gama noastră largă a căsuței Friends House Evo Playhouse în diferite combinații și alegeți-o pe cea potrivită pentru copilașii dvs.