Calendarul de Advent al Ursuleților Teddies

Ați putea să vă imaginați Crăciunul fără un calendar de Advent? Nici ursuleții noștri nu-și pot imagina asta. De aceea, au pregătit special pentru dvs. și copiii dvs. un calendar de advent. Este special, deoarece nu va fi plin de dulciuri, ci de jucării și nu vor lipsi nici concursurile speciale. Sunteți pregătiți? Pentru că noi suntem nerbdători să vi-l arătăm!

Dar înainte de toate, vă vom mărturisi cum a apărut calendarul de Advent al Ursuleților Teddies. Cândva demult înaintea Crăciunului, cei trei Ursuleți Oli, Mili și Bruno au aflat că, copiii primesc în fiecare an calendare de Advent cu 24 de ferestre tainice. În fiecare zi deschid câte-o fereastră în care găsesc ceva dulce, care le va face ziua mai frumoasă.

Această idee, i-a pus pe gânduri și pe ursuleții noștrii, încât nici nu putea dormi, se întrebau de ce nu ar putea avea și ei propriul calendar de Advent. Cu toate acestea, dulciurile le cauzau neplăceri la nivelul burticii și, în plus, îi mai doreau și dinții. Dar, într-un final, le-a venit o idee grozavă! Lucrează într-un magazin de jucării, atunci de ce nu ar putea fi calendarul de Advent plin de jucării, în loc de dulciuri?

800x500 ro

În fiecare zi, un câștigător

În timpul Adventului, adică în perioada din 1.12. până la 24.12. va fi disponibil pe site-ul nostru, un concurs de Advent pentru toți clienții care au cumpărat ăn această perioadă jucării de la noi. Și din moment ce este vorba despre un calendar de advent cu 24 de ferestre, vor fi și 24 de câștigători. În fiecare zi vom alege un câștigător/câștigătoare, care s-a înscris în concurs cu numărul comenzii create. Dar asta nu e tot! Ursuleții v-au mai pregătit o mică surpriză - în fiecare zi veți putea alege una dintre două jucării, pe care ați vrea să le câștigați pentru copilul dvs. și în cazul în care câștigați, aceasta va ajunge la dvs. acasă.

La fel ca orice concurs, și acesta trebuie să aibă niște reguli. Ursuleții vor să câștige toată lumea, de aceea au decis că, cu o singură comandă puteți câștiga o singură dată. De exemplu, dacă câștigați pe 1 decembrie, cu această comandă câștigătoare nu veți mai putea concura. Întotdeauna în dimineața următoare, veți afla numele unui câștigător norocos nu numai pe site-ul nostru, ci și pe Facebook. Ursuleții vor împacheta toate cele 24 de premii după încheierea calendarului de Advent și le vor trimite împreună câștigătorilor. Copilașii dvs. va trebui să aștepte puțin după noile jucării, dar vor avea de două ori Crăciunul! Și cine nu ar vrea să aibă Crăciunul de două ori pe an?

Cum funcționează calendarul de Advent?

Cum ar fi un calendarul de Advent dacă nu ar avea reguli? Până la rma urmei, nici calendarul de Advent cu dulciuri, nu poate fi mâncat tot dintr-o dată. Credeți-ne, Ursuleții au încercat asta înainte și nu a fost bine. De aceea, mai bine v-au scris niște regulile și condiții care va ghida întregul concurs de Advent.

  1. Cumpărați de la noi în perioada 1.12. - 24.12. orice fel de jucării
  2. Deschideți calendarul de Advent al Ursuleților, pe care îl puteți găsi aici
  3. Alegeți una dintre cele două jucării pe care doriți să le câștigați și scrieți la aceasta numărul comenzii dvs.
  4. Întotdeauna în dimineața următoare, veți afla numele câștigătorului pe site-ul nostru și pe facebook
  5. Nu uitați că nu puteți să vă înscrieți de mai multe ori cu numărul comenzii câștigătoare
  6. Toate premiile vor fi trimise după încheierea calendarului de Advent

Deci, ce ziceți vă place, forma acestui calendar de Advent, care nu va afecta dințișorii copilului dvs.? Puteți deschide prima fereastră chiar azi! Doar faceți clic aici și ursuleții vă vor duce în calendarul miraculos de Advent.