Sfaturi pentru cadouri de Crăciun pentru proaspeți părinți

6 m.
08. dec'20

Aveți impresia că, înainte de Crăciun aveți nevoie de tot mai multe lucruri pentru bebelușul dvs.? Babyboom-ul este experimentat nu numai de vedete, ci și de oamenii obișnuiți care știu că, creșterea unui copil costă mulți bani. De aceea, vă aducem câteva sfaturi de cadouri utile pentru proaspeții părinți, care sunt frumoase, practice și garantat vor fi pe placul dvs. Inspirați-vă.

Creșterea unui bebeluș nu este atât de ieftină, toți părinții știu asta. Cu toate acestea, ne aduce o fericire și bucurie necondiționată și ne umple de dragoste infinită (să nu vorbim despre acel parfum). Prin urmare, investiția în produsele și nevoile pentru bebeluși, merită cu siguranță. Nu știți ce să le oferiți proaspeților părinți? V-am pregătit câteva sfaturi pentru cadouri de Crăciun (și nu numai), cu care veți încânta toată lumea.

Cuib de dormit pentru un somn liniștit

Bebelușii dorm cea mai mare parte a zilei, așa că pătuțul lor ar trebui să fie foarte confortabil. Baza este salteaua de calitate și siguranța maximă, astfel încât bebelușul să nu se întoarcă într-o poziție nepotrivită. Ajutorul ideal în acest caz este un cuib de dormit de la marca franceză Red Castle, care are o formă ergonomică, dar are și multe alte aspecte pozitive. Somnul în cuibul Red Castle minimalizează riscul capului plat și susține dezvoltarea corectă și sănătoasă a bebelușului, bebelușii sunt feriți de dezvoltarea reflexului Moro și nu sunt deranjați de reflux. Pereții ridicați ai cuibului îmbrățișează bebelușul și imită poziția acestuia în uter, astfel încât acesta să se simtă în siguranță în timpul somnului.

Hniezdo darcek

Datorită acestui cuib de dormit, nu numai bebelușul, ci și părinții vor dormi fericiți, pentru că vor ști că bebelușul lor este în siguranță. O alternativă a acestui cuib Cocoonababy® este cuibul de dormit ergonomic mai mic, potrivit pentru călătorii sau cuibul Bébécal ™ Gris perle format din două perne care servesc drept barieră împotriva rostogolirii pe buritică.

Igiena și schimbarea scutecului

Băița și înfășatul fac parte din igienei de bază a copilului. În timp ce înfâșatul copilului va fi la ordinea zilea, de mai multe ori pe zi, băița copilului nu trebuie să fie neapărat în fiecare zi (cu toate acestea, trebuie respectată curățarea părților intime). În trecut, părinții își spălau copilașii într-o cadă clasică, într-o cadă mai mică din tablă sau chiar într-o chiuvetă, astăzi avem alte alte facilități. Ajutorul practic pentru băița unui bebeluș este, fără îndoială, cădița Camélé’O 1st Age de la Beaba, care este mai mică decât cădița clasică și este ușoară, astfel încât să o puteți transporta cu ușurință dintr-un loc în altul. Părinții o pot așeza pe pământ sau o pot fixa pe un suport special, datorită căruia nu își vor solicita coloana vertebrală.

Vanicka darcek

Un ajutor excepțional și practic pentru părinți, în ceea ce privește igiena copilului, este suportul de înfâșat. Datorită pereților ridicați, suportul de înfășat de la Beaba este cât se poate de sigur și va ține bebelușul pe loc în timpul înfășatului. Părinții vor aprecia cu siguranță spațiul de depozitare, în care pot depozita, de exemplu, șervețele umede, scutecele sau alte produse cosmetice necesare pentru înfășat. Suportul de înfășat este foarte confortabil, iar părinții îl pot monta pe un suport special, dar și pe un pătuț, baie sau comodă.

Căldură și confort mereu și peste tot

Un alt „accesoriu” pe care părinții îl vor folosi cu siguranță sunt prosoapele de baie, sacii de dormit sau combinezoanele. Copilașii cresc foarte repede, deci este necesar să înlocuiți aceste accesorii cu numere mai mari, după câteva luni, așa că dacă veți dărui un astfel de cadou, cu sigruanță veți încânta proaspeții părinți. În gospodăriile cu bebeluși, vor fi binevenite și prosoapele moi pentru bebeluși (cu glugă). Dacă știți că, proaspeții părinți vor petrece mult timp pe drum sau „numai” la plimbări cu căruciorul, alegeți un sistemele de înfășat pentru copii sau sacii de dormit. Acest strat superior de îmbrăcăminte va menține bebelușul în căldură fără să transpire și îi va aduce confort maxim.

Fusak darcek

În oferta noastră veți găsi și ceva pentru mamele, care nu intenționează să renunțe la stilul lor nici după naștere. Vor ține mereu pasul cu moda și tendințele modei datorită genții de înfășat, care la prima vedere arată ca o geantă elegantă. În interior, însă, ascunde tot ce este necesar pentru scimbarea bebelușului în afara casei. Și cel mai bun lucru despre ea este faptul că, mămica va putea folosi geanta și mai târziu, când bebelușul nu va mai fi un bebeluș. La urma urmei, gențile nu sunt niciodată de ajuns.

Ajutoare practice discrete

Nu toate accesoriile de îngrijire a bebelușilor sunt mari și vă vor sări în ochi la prima vedere. Părinții au adesea pe listă lucruri care nu sunt cele mai importante, dar cu siguranță vor face viața cu bebelușul mult mai ușoară. Astfel de ajutoare includ, de exemplu un babysitter electronic, care este acum o chestiune firească, iar părinții sunt mai liniștiți datorită acestuia. Monitorul electronic Video Baby Monitor de la Beaba este într-adevăr discret și datorită formei sale, părinții îl pot așeza lângă pătuț, dar îl pot înfășura în jurul pătuțului sau al lămpii. Babysitter-ul electronic folosește cele mai noi tehnologii, are viziune de noapte, o cameră full HD, un termometru, un zoom dublu și se conectează la un smartphone prin intermediul aplicației corespunzătoare. Este pur și simplu un ajutor și în același timp, o jucărie grozavă pentru părinții moderni.

Kamera darcek

Pe lângă babysitter-ul electronic, vă veți bucura cu siguranță de dispozitivul practic pentru pregătirea laptelui. Acest lucru este util mai ales pentru o mamă care are probleme cu alăptarea și care hrănește copilul cu lapte praf. Un cadou potrivit pentru mamă este de asemenea perna pentru alăptat, care va ameliora durerile de spate. O parte integrantă a echipamentului pentru bebeluș este, de asemenea, o geantă cosmetică. Articolele de cosmetică într-o geantă practică de la Beaba conțin 9 accesorii pe care părinții le vor folosi după băița fiecărui bebeluș.

P.S. Nu ezitați să vă consultați cu părinții înainte de a începe să comandați cadouri. Cu siguranță vor fi încântați că doriți să îi surprindeți cu ceva și în același timp  veți evita să le cumpărați un accesoriu pe care îl au deja acasă.

Toate cadourile le puteți cumpăra aici