Viitor eco: obțineți gratuit o găletușă de din plastic bio

  Categorii: Oferte și reducere,
3 m.
10. mar'20

Este fabricat din trestie de zahăr, dar nu strică dinții copiilor. Ce este? Noutatea noastră absolută - găletușa pentru nisip Smoby din trestie de zahăr. Nici noi nu rămânem în urma tendinței globale a jucăriilor ecologice și vă aducem această noutate unică, pe care o veți primi acum gratuit de la noi. Creeați alături de noi un viitor mai bun pentru copiii dvs. și alăturați-vă campaniei noastre de promovare a jucăriilor ecologice.

Să-i urăm un bun venit în familia Smoby, noii găletușe pentru nisip. O noutate absolută printre jucăriile noastre este setul pentru nisip de la renumitul producător franțuzesc Smoby, care, este puțin diferite de celelalte jucării. Unicitatea sa constă în faptul că este fabricat din trestie de zahăr și nu din plastic obișnuit realizat din petrol. Acest material 100% reciclabil contribuie la protecția mediului în mai multe moduri și, în plus, produce oxigen.

Vrei și dvs. să aduceți în viața copiilor dvs. o jucărie realizată în conformitate cu protecția mediului? Trebuie doar să îndepliniți o condiție - creeați-vă la noi o comandă din data de 27.1. de cel puțin 890 lei și până la epuizarea stocului vă vom trimite gratuit o găletușă pentru nisip Smoby, care este realizată din trestie de zahăr.

Trestia de zahăr ca un plastic modern

Problema poluării cu plastic a planetei noastre este acum mai relevantă ca niciodată. Atât companiile mari, cât și cele mici se străduiesc să protejeze planta noastră de aceste produse petrolier, care din păcate, fac parte din viețile noastre. Prin urmare, inovatorii au venit cu o nouă idee ecologică și au început să producă produse din plastic bio, care provine din trestie de zahăr, mai exact din etanol obținut din aceasta.

Cukrova trstina muz

Trestia de zahăr este o sursă regenerabilă și pe parcursul vieții sale vegetale, produce cel puțin 10 ori. O singură plantă, cu o înălțime de peste 2 metri, trăiește în condiții ideale de la 5 până la 7 ani și poate fi recoltată de 2 ori pe an. Cea mai mare producătoare de trestie de zahăr este în prezent Brazilia, care în 2017 a reușit să producă 758 milioane de tone din această cultură. Desigur, nu toate culturile se transformă în bioplastice în fabrici. Trestia de zahăr este folosită și pentru producerea de zahăr, melasă, rom, hârtie și chiar combustibil.

Găletușa din linia de produse Smoby Green

Galetusa smoby green blog ro

Prin achiziționarea jucăriilor în valoare de minim 890 Lei începând cu data de 27.1.2021, vă vom trimite gratuit o jucărie în plus - găletușa Smoby din linia de produse Smoby Green, fabricată din trestie de zahăr. La prima vedere, acest set pentru nisip nu este diferit de găletușele obișnuite din oferta noastră, dar există o diferență semnificativă între materialul folosit și mai ales în impactul său asupra mediului înconjurător. Găletușa pentru nisip Smoby Green este:

  • realizată din trestie de zahăr
  • realizată în Franța
  • conține 90% plastic de origine vegetală
  • 100% produs reciclabil
  • 100% sursă regenerabilă
  • 100% carton reciclabil

Alăturați-vă și dvs. campaniei noastre ecologice Smoby Green. Nu uitați să cumpărați de la noi din data de 27.1.2021 de cel puțin 890 lei și vă vom trimite gratuit găletușa din plastic bio.