Cadoul perfect pentru Crăciun: Bucătărie pentru copii

  Categorii: Sfaturi pentru jucării,
22. nov'18

Visul de Crăciun al fiecărui copil este de a găsi sub brad cel mai mare și frumos ambalat cadou. Asta înseamnă că, Moș Crăciun le-a citit scrisoarea și în doar câteva momente își vor putea despacheta căruciorul mult visat pentru păpușă, un atelier de lucru pentru copii, un joc mare de construit sau o bucătărie. Și chiar despre alegerea unei bucătării perfecte pentru copii este ultimul nostru blog.

Visează micuții dvs. bucătari că în acest an vor găsi sub bradul de Crăciun bucătăria mult visată, care va fi numai a lor? Vă vom sfătui, la ce trebuie să fiți atenți atunci când căutați o bucătărie, dar veți afla, de asemenea, de ce este bucătăria cadoul perfect pentru toți copiii care își ajută cu drag părinții prin bucătărie.

Jocul distractiv de-a părinți

Faptul că, copiii învățață prin imitație este clar pentru toți părinții. Jocurile de profesie reprezintă o parte esențială a dezvoltării sănătoase a copilului și sunt jucării frumoase care oferă o mulțime de stimuli copiilor. Într-o bucătărie bogată, micuții bucătari și bucătărese pot pregăti mese delicioase folosindu-și imaginația - este de ajuns doar să-și urmărească părinții prin bucătărie. Datorită orelor lungi petrecute în bucătăria cei mici vor învăța să aprecieze mâncarea pe care o primesc de la mama lor pe farfurie. Datorită jocurilor de-a bucătari, mulți copii vor deveni cei mai renumiți bucătari din lume sau își vor deschide propriul restaurant în viitor. Începuturile artelor culinare provin din copilărie.

Ako vybrat detsku kuchynku

Și iarăși abilitățile motorii

Bucătăriile pe care le găsiți în oferta noastră sunt perfect adaptate nevoilor copiilor. Materialul de calitate, marginile rotunjite sau diferite suprafețe - toate contribuie la dezvoltarea abilităților motorii fine ale copiilor. Copiii care se joacă într-o bucătărie pentru copii învață să țină corespunzător tacâmurile și paharele, dar în același timp învață să folosească corespunzător orice alt vas de bucătărie și să întoarcă clătitele pentru prima dată. Totodată pot deschide și închide cuptorul și cuptorul cu microunde, descoperă cum funcționează aragazul și pentru ce sunt butoanele individuale și probabil pentru prima dată intră în contact cu aparatul de cafea sau cu aparatul de sifon. În bucătăriile pentru copii din oferta noastră sunt o grămadă de stimuli pentru dezvoltarea abilităților motorii ale copiilor.

Cum să alegem bucătăria potrivită?

Este normal ca părinții să piardă mai mult timp alegând cadourile de Crăciun și nu este de mirare când sunt atât de multe jucării! Alegerea jucăriilor potrivite pentru copiii dvs. este în mare parte un proces lung și pretențios, deoarece fiecare părinte vrea cel mai bun lucru pentru copilul său. Atunci când alegeți o bucătărie pentru copii, trebuie să vă gândiți în special la aceste trei lucruri:

  • Cât sunteți dispuși să investiți
  • Dacă doriți o bucătărie din plastic sau din lemn
  • Cât spațiu aveți în camera copilului dvs.?

În gama noastră largă veți găsi bucătării de calitate care vă vor satisface toate așteptările. Producătorii francezi Smoby, și Écoiffier vă vor impesion nu numai cu designul atemporal francez, dar si cu materiale de calitate, manopera de calitate superioară, iar cei mici vor fi impresionați de personajele de poveste. Fiți atenți ce îl pasionează pe copilașul dvs. cel mai mult în bucătărie și căutați asta în bucătăria pentru copii. În plus pe lângă bucătăriile dintr-o singură piesă, puteți alege și bucătării mai mari de colț, cu care se pot juca mai mulți copii în același timp și există, de asemenea, bucătării electronice populare cu funcții excepționale!

Bucătărie electronică Tefal Studio Bubble Smoby

Kuchynka tefal bubble smoby

Bucătăria Tefal Studio Bubble de la Smoby devine instantaneu inimile tuturor copiilor. Acesta face parte din bucătăriile mai mici din oferta noastră, datorită cărora se potrivește foarte bine în camera fiecărui copil, dar nu lipsesc nici cele 26 de accesorii necesare, care nu ar trebui să-i lipsească micului bucătar sau bucătărease. Bucătăria este complet echipată și include o oală magică cu bule, un aparat de sifon și un aparat de cafea espresso. Bucătăria albastră-cenușie produce sunete uimitoare realiste, făcând jocul mult mai distractiv.

Bucătărie electronică Tefal Studio XXL Bubble Smoby

Căutați o bucătărie mai mare, potrivită și pentru mai mulți copii? Exact așa este bucătăria Tefal Studio XXL Bubble în nuanța de culori, gri-roșu din atelierul producătorului Smoby. Bucătăria spațioasă de colț conține un set bogat de 38 de accesorii și este complet echipată cu diverse electrocasnice. Copiii vor găsi un aragaz, cuptor, frigider și chiar o mașină de spălat vase. Micuții bucătari se vor îndrăgosti instantaneu de sunetele realiste ale bucătăriei, dar și tigaia pentru clătite cu funcția de întoarcere! Cu siguranță, există și o mulțime de spațiu de depozitare pe care această bucătărie mare pentru copii o necesită.
Știți deja ce fel de bucătărie vor găsi copilași dvs. sub bradul de Crăciun? Depinde de dvs. dacă vă decideți să vă bucurați copiii printr-o bucătărie din plastic, din lemn, mare sau mică. Ceea ce este sigur este faptul că pe micuții bucătari îi așteaptă ore întregi de distracție iar dvs. vă puteți bucura de mâncărurile delicioase!

Bucătăriile vă așteaptă aici