Black Friday: reducerile din luna noiembrie atacă și la noi!

Vestitul Black Friday a ajuns si noi la noi! Pregătiți-vă cu noi de Crăciun din confortul casei dvs., acum fiind foarte  avantajos. Profitați de reducerile fantastice de Black Friday, datorită cărora veți cumpăra cadourilor mult visate ale copiilor dvs. și în plus, veți economisi. Vă așteaptă nu numai jucării minunate, dar și transportul gratuit și cadouri mici. Experimentați Black Friday cu noi!

Reducerile de Black Friday atacă și la noi! Sunteți pregătiți? De astăzi 16.11. până la 30.11, puteți cumpăra jucării pentru copii cu reduceri incredibile și vă mai așteaptă - transportul gratuit și mici cadouri pentru a dubla plăcerea copilașilor dvs. Faceți-le o bucurie nu doar lor, ci și dumneavoastră, pentru că a cumpăra cadouri înainte de Crăciun la reduceri excepționale, este ca și cum v-ați îndeplini un vis frumos. Zeci și zeci de jucării promoționale își așteaptă noi proprietari!

Cel mai bun lucru de Black Friday

În timpul reducerilor de Black Friday, veți găsi jucării pentru toți copiii de la cei mai mici până la mici școlari. Nu pierdeți ocazia unică de a cumpăra jucării frumoase la prețuri fantastice care apar doar o dată pe an! Căutați jucării cu eticheta Black Friday, grăbiți-vă, pentru că aveți timp doar până la sfârșitul lunii noiembrie.

Covor de joacă Cotoons Discovery Smoby cu reducere de 50 %

Hracia deka cotoons smoby

Frumosul covor de joacă Cotoons Discovery de la Smoby, așteaptă pe cei mai mici copii, care se vor bucura de ore lungi de jocuri de cunoaștere. Covorul în combinația de culori roz-verde, este protejat de un cuib de protecție, astfel încât cei mici să fie în cea mai mare siguranță. Confortul copilului este asigurat de un suport moale, pe care copiii se pot culca, se pot rostogoli sau mai târziu, pot sta în funduleț. Cel mai interesant element al covorului de joacă sunt barele laterale cu jucării, printre care se găsește o floarea de pluș, fluture sau floare cu oglindă. În timpul Black Friday, puteți obține covorul de joacă la 200 Lei

Bucătăria Cheftronic Tefal Smoby cu reducere de 46 %

Kuchynka elektronicka smoby

Cea mai modernă bucătărie din oferta noastră ar fi greu de găsit! Marginile rotunjite, combinația de culori alb-roșu și efectele luminoase și sonore sunt acum disponibile la doar 270 Lei. Pe micuții bucătari îi așteaptă 21 de accesorii, care nu pot lipsi dintr-o bucătărie! Avantajul bucătăriei este că este accesibilă din mai multe părți, astfel încât permite jocul mai multor copii. Aceștia își pot îmbunătății în timpul gătitului abilitățile de comunicare, socializează și imită adulții. Bucătăria complet echipată cu aparate de bucătărie și accesorii pur și simplu nu pot lipsi din camera copilului dvs.

Atelier de lucru Cars Mack Truck Smoby cu reducere de 50 %

De câte ori a văzut micul dvs. șofer de curse desenele Cars? Dacă nu vorbește despre nimic altceva, este clar cu ce îi puteți face o bucurie. Atelierul de lucru - cărucior cu 28 de accesorii este destinat băieților de la 3 ani, care sunt fascinați de șuruburi, șurubelnițe, mașinuță pliabilă și tot ceea ce aprține de atelierul de lucru. Căruciorul cu atelierul de lucru Mack Truck, pe care îl puteți cumpăra acum la doar 220 Lei, are un suport practic și roți, astfel încât micul meșter să-l poată muta cu ușurință. Și cel mai important - nu lipsește nici legendara mașinuță McQueen!

Babytaxiul Bubble Go 2in1 Smoby cu reducere de 41 %

Odrazadlo bubble go smoby

Căutați o modalitate de a sprijini mișcarea copiilor dvs.? Concentrați-vă pe acest fabulos babytaxiu Bubble Go 2in1 de la Smoby. Babytaxiul roșu-verde, este potrivit pentru copii de la 6 luni, care vor crește împreună cu babytaxiul. La început, copilul doar stă și se lasă plimbat, mai târziu, după ce crește puțin și capâtă abilitățile necesare, va putea conduce singur ca un profesionist. Babytaxiul de cea mai bună calitate Smoby, are un scaun ergonomic, cu un spătar detașabil și un mâner parental, pe care de asemenea îl puteți îndepărta. Cu siguranță, cei mai mici copii se vor bucura de panoul melodic cu jucării Activity. În cadrul ofertei Black Friday, îl puteti avea acasă la doar 435 Lei

Fotbal de masă Champions Smoby cu reducere de 45 %

Futbalovy stol champions smoby

Se găsesc printre copilașii dvs. jucători pasionați de fotbal? Dacă răspunsul dvs. este da, fiți atenți! Fotbalul de masă din lemn Chapmions poate fi cumpărat acum la doar 630 Lei. Fotbalul de masă de 130 cm va distra toți  pentru toți membrii familiei, dar și prietenii. Jocul pentru 2-4 persoane, pe care cu toții îl cunoaștem, nu-și va pierde popularitatea nici de-a lungul anilor, astfel încât investirea în această jucărie minunată, cu siguranță se merită. Masa de fotbal are o construcție robustă și sigură, care va rezista chiar și în cazul unei manevrări mai dure, care este inevitabilă într-un joc aprins.

Sunteți pregătiți de Black Friday? Între 16 și 30 noiembrie, vă așteaptă jucării populare cu reduceri suplimentare pe care nu le puteți rata. Nu uitați că în această perioadă veți avea transportul gratuit. În plus, vă vom trimite un mic cadou!