Aspirator pentru copii care aspiră

  Categorii: Sfaturi pentru jucării,
4 m.
17. ian'24

Copiii dumneavoastră vă ajută cu treburile casnice? Tot așa învață și află cum este lumea reală a adulților, căreia își doresc atât de mult să aparțină. Cu noul produs de la popularul brand francez Smoby, aceștia vor fi și mai aproape de lumea adulților. Vă prezentăm aspiratorul pentru copii Smoby care și aspiră cu adevărat.

Poate vor mai trece câțiva ani până când copiii dvs. vor fi pregătiți pentru treburile casnice adevărate, dar pot începe să pretindă că vă ajută de la o vârstă foarte fragedă. Ei gătesc în bucătăria copiilor, lucrează în atelierul copiilor și fac curățenie cu ajutorul aspiratoarelor și cărucioarelor de curățenie pentru copii. Datorită jocurilor de profesie, copiii își împlinesc visele și în sfârșit arată la fel de importanți ca și părinții lor. Aspiratorul pentru copii Smoby va fi nu doar un vis devenit realitate, ci si o jucărie care va aduce multă distracție copiilor.

Piața de jucării oferă multe aspiratoare pentru copii. Unele par imposibil de distins de aspiratoarele reale, altele scot sunete realiste, iar altele chiar aspiră. Aspiratoarele electronice Rowenta Smoby îindeplinesc toate criteriile mențtionate și veți găsi printre ele un favorit care sa aduce zâmbetul pe buzele copiilor dvs.

Rowenta Smoby - aspiratoare care aspiră cu adevărat

Aspiratoarele pentru copii Rowenta de la principalul producator francez Smoby vor duce jocul copiilor la un nivel și mai înalt, totul în maximă siguranță. Jucându-se cu un aspirator pentru copii, cei mici vor evita pericolele care i-ar putea aștepta atunci când vor aspira cu un aspirator adevărat. Aspiratoarele pentru copii Rowenta au putere redusă și sunt ușoare, dar totuși eficiente și nu privează copiii de bucuria de a se juca.

În gama de aspiratoare pentru copii Rowenta Smoby veți găsi aspiratoare clasice, dar și aspiratoare verticale din ce în ce mai populare. Aspiratorul pentru copii Rowenta Air Force 360° încânta copiii nu doar prin designul său, ci și prin functia de aspirare adevărată. Aspiratorul poate aspira bilele de spumă inluse, dar și mizerii mai mici din casă, de exemplu firimituri. Jocul cu acest aspirator va oferi copiilor o experiență unică și senzația că aspiră cu adevărat. Ceea ce de fapt și fac.

Desigur, aspiratoarele Rowenta Smoby au sunete realiste și, în cazul aspiratoarelor verticale, recipientul pentru praf si mizerie poate fi deschis si golit. Copiii învață să manevreze un aspirator de la o vârstă fragedă și își dezvoltă un sentiment pozitiv pentru ordine și curățenie. Vor descoperi că o gospodărie curată nu este de la sine înțeles, dar că ordinea și curățenia poate fi realizată și într-un mod jucăuș. Datorita aspiratoarelor Rowenta de la Smoby veți avea acasă un ajutor, pentru care curățenia nu va fi o datorie, ci un joc.

Beneficiile jocului cu un aspirator pentru copii

Jocul cu aspiratorul, ca toate jocurile de profesie, aparține așa-numitelor jocuri cu diferite opțiuni și aduce o serie de avantaje:

  • îmbunătățește abilitățile cognitive timpurii și abilitățile de construire a limbajului
  • susține independența copiilor și le insuflă simțul responsabilității
  • ajută la dezvoltarea abilităților cognitive, motorii și sociale ale copiilor
  • dezvoltă un sentiment pozitiv pentru ordine și curățenie
  • urmărindu-și părinții, cei mici vor înțelege ce se întâmplă în mintea lor
  • imitarea profesiilor duce la un sentiment de realizare
  • copiii învață să rezolve probleme
  • își creează scenarii de joc din care ulterior îi vor ajuta să se descurce în situații reale
  • susține imaginația

Cu un aspirator de jucărie, copiii își pot crea propriile povești și nu va fi deloc neobișnuit să implice părinții, frații mai mari sau mai mici în joc. O jucărie favorită sau o păpușă favorită poate juca, de asemenea, un rol important. În timp ce se joacă cu aspiratorul, s-ar putea să descoperiți diferite caracteristici ale copiilor dvs. Aceștia vor pretinde că dețin o firmă de curățenie? Aparent, abilitățile de conducere sunt ascunse în ele. Aspiră o perioadă foarte lungă de timp fără a se opri? În acest caz, nu le lipsește răbdarea și rezistența.

Jocul de profesie nu este doar un joc, deși poate părea așa la prim vedere. Datorită diferitelor jocuri de profesie, copiii descoperă lumea largă și ajung să cunoască regulile pe baza cărora funcționează. Poate că în timpul acestor activități își vor descoperi profesia visurilor și la maturitate își vor aminti că a fost datorită unei jucării pe care au primit-o de la dvs.