Alegem căsuța pentru copii pas cu pas

  Categorii: Sfaturi pentru jucării,
7 m.
17. iun'22

Construirea unei căsuțe adevărate, din cărămidă, pentru întreaga familie este o chestiune dificilă din mai multe motive. Deși alegerea unei căsuțe pentru copii este puțin mai ușoară, mai multe aspecte trebuie luate în considerare și la cumpărare. După ce criterii să alegeți o căsuță pentru copii? Vă vom sfătui în rândurile următoare.

Ați construit vreodată o casă? Atunci știți că trebuie să luați în considerare o serie de factori atunci când planificați și creați un proiect. Cât de mare este pământul? Câți oameni vor locui în casă? Și cum rămâne cu bugetul? Nu puteți evita întrebările similare nici atunci când cumpărați o căsuță pentru copii. Cu toate acestea, ghidul nostru vă va ajuta în mod jucăuș și pas cu pas, la alegerea unei căsuțe pentru copii.

Vârsta și înălțimea copilului

Unul dintre primii factori de luat în considerare atunci când alegeți o căsuță pentru copii este, vârsta copilului. În oferta noastră veți găsi căsuțe pentru copii de la 2 și 3 ani, care, desigur, vor încânta și copiii mai mari. Limita superioară de vârstă nu este limitată de vârsta copiilor, ci mai degrabă de înălțimea acestora și, în cazul căsuțelor etajate și a mobilierului din căsuțe, și de greutatea acestora. Prin urmare, atunci când alegeți, verificați înălțimea căsuței. Aici vei găsi căsuțe cu o înălțime totală de 106 până la 184 cm, așa că, chiar aveți de unde alege.

Pentru câți copilași este destinată

Atunci când alegeți o căsuță, trebuie să luați în considerare și numărul de copii care se vor juca în ea. Dacă știți că doar un copil se va juca în căsuță, va fi suficientă o căsuță mai mică, mai puțin spațioasă. În cazul unui număr mai mare de copii este necesar sa căutam căsuțe spațioase care să ofere spațiu amplu de joacă și mai multe posibilități de joacă, atât în interiorul căsuei cât și în exteriorul acesteia.

Detský domček výber podľa počtu

Spațiu în interior

Dimensiunea căsuței este asociată și de spațiul din interiorul acesteia. Unele căsuțe, mai ales cele tematice, sunt spațioase în interior, dar interiorul este mobilat cu mobilier sau accesorii. Alte tipuri de căsuțe au un concept deschis în interior, deci nu au accesorii și copiii nu sunt limitați de amenajarea mobilierului. În astfel de căsuțe, cei mici își pot întinde o pătură pe podea, își pot pune jocurile de societate pe toată suprafața căsuței sau o pot aranja în funcție de imaginația lor.

Dispunerea căsuței

Dimensiunile căsuței, dimensiunea generală și amenajarea ei cântăresc și ele. Căsuța pentru copilul dvs. va sta într-un spațiu deschis, lângă un perete sau într-un colț? Amplasarea sa este legată de numărul și dimensiunea ferestrelor și ușilor, dar cu siguranță și de componentele individuale ale căsuțelor. Căsuțele cu măsuțe de picnic și bucătăriile în aer liber necesită mai mult spațiu, pentru că altfel copiii nu ar avea spațiu de așa multă distracție.

Materialul

Una dintre cele mai importante întrebări pe care trebuie să vi le puneți atunci când construiți o casă adevărată este „Ce material vom folosi?” Ei bine, nu puteți evita această dilemă nici măcar atunci când cumpărați o căsuță pentru cei mici. Puteți alege dintre două materiale, plastic și lemn. În comparație cu căsuțele din lemn, căsuțele din plastic sunt ușor de întreținut și sunt mai ușoare, așa că le poți muta cu ușurință în alt loc. Căsuțele din lemn necesită mai multă îngrijire, dar aspectul frumos al materialului natural merită cu siguranță. Alegerea materialului depinde și de preț, care este adesea mult mai mic la căsuțele din plastic.

Detský drevený domček

Exterior vs. interior

Alegerea căsuței dispune nu doar de material, ci și de suprafa exterioară, care previne uzura materialului în lumina directă a soarelui, ploaie sau vânt. Toate căsuțele Smoby din oferta noastră sunt tratate cu un filtru anti-UV, datorită căruia culorile nu se decolorează nici după ani de utilizare. Prin urmare, puteți asambla în siguranță căsușele noastre, în interior și în exterior și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea calității. Gândiți-vă și dacă doriți să mutați căsuța în interior în lunile de iarnă – caz în care va trebui să țineți cont de dimensiunea acesteia.

Posibilitatea de a cumpăra accesorii suplimentare

Căsuța pentru copii nu trebuie să reprezinte doar patru pereți, ferestre, uși și un acoperiș. La noi aveți ocazia să configurați căsuța în functie de ideile dvs. și cerintele copiilor. Puteți personaliza multe căsuțe din oferta noastră, le puteți amenaja până la cel mai mic detaliu și puteți completa tot ce își doresc copiii dvs. Datorită configuratorului, la cumpărarea căsuței puteți alege diverse accesorii, de la ușa suplimentară, până la jgheab, horn sau grădina cu ghivece de flori, datorită cărora căsuța copiilor va arăta ca varianta sa realistă. Puteți asambla căsuța după propriile idei aici.

A čo podlaha a osvetlenie?

Și cum rămâne cu podeaua și iluminatul?

Căsuțele trebuie să aibă o podea solidă, care să garanteze stabilitatea și să asigure joaca uscată. Cu toate acestea, podeaua nu face parte din toate căsuțele, dar o puteți configura sau cumpăra separat pentru anumite căsuțe. Veți aprecia în special podeaua pentru caăsuțele care vor sta în aer liber. Aceasta, va ajuta la terenurile denivelate, va izola de solul umed și rece și va asigura joaca copiilor, să rămână uscată și sigură. Siguranța este garantată și de iluminatul exterior, care luminează zona din fața ușii de la intrare după apusul soarelui.

Căsuțe tematice

Joaca în căsuța pentru copii este stimulantă în sine și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Copiii se vor bucura și mai mult de joacă, datorită căsuțelor tematice, care îi vor transforma pe micuții proprietari în grădinari, bucătari, cofetari sau chiar indieni. În căsuța grădinarului, copiii vor învăța să planteze ierburi, să cultive legume și fructe și să dobândească abilități de bază ale grădinăritului. Căsuța cu restaurant de grădină le va prezenta celor mici ce reprezintă muncă bucătarilor și ospătarilor, le va permite să organizeze zile de naștere în familie și să aibă grijă de clienți. Căsuța cu magazin și cofetărie va încânta pe toți iubitorii de dulciuri care vor să-și încânte semenii cu delicii gustoase.

Detský domček cukráreň

Motive de basm

Au copilașii dvs. personaje preferate de basme? Și acestea le pot ține companie în timpul jocului din căsuță. Lăsați copiii să aibă și ei un cuvânt de spus în alegerea căsuței și lăsați-i să aleagă nu numai culorile, ci și motivul de basm. Un personaj popular de basm înseamnă mult în viața unui copil, de multe ori este cel mai bun prieten al lor cu care se pot identifica. Prin urmare, atunci când cumpărați o căsuță pentru copii, luați în considerare motivele de basm pe care le veți găsi pe căsuțele în sine, precum și accesoriile și jucăriile pentru grădină, care sunt parte integrantă a caselor.

Așa că, acum veți fi cu siguranță de acord cu noi că alegerea unei căsuțe pentru copii este ceva mai dificilă, dar nu o sarcină imposibilă. Dacă nu vă puteți decide singuri, încearcați să invitați viitorii proprietari să vă ajute, ei vă vor spune imediat care căsuță le place cel mai mult. Puteți găsi toate casele într-un singur loc făcând clic pe acest link.