Arca lui Noe cu animale Activity Kiddieland cu efecte sonore de la 12 luni

Detalii privind produsul

Jucăria pentru copii Kiddieland în formă de navă - Arca lui Noe conține un set de figurine, animăluțe la bord. Barca transportă oi, cai, porci, vaci, tigri, lei, maimuțe, elefanți și girafe, precum și figurina lui Noe. După apăsare, figurinele redau sunete ca animalele reale. La bord este un pian cu opt clape colorate care redau melodii frumoase

Această jucărie îi va impresiona pe cei mici la prima vedere și se vor juca cu ea ore întregi. Este o jucărie potrivită pentru cei mai mici copii și se pot juca cu ea chiar și mai mulți copii. Barca produce de asemenea, sunete realistice cum ar fi valuri și clopote. Este un joc fantastic pentru copii de la 12 luni, care se vor juca ore întregi cu ea. Jucăria este fabricată din material de plastic de înaltă calitate, care are marginile rotunjite și, prin urmare, este plăcută la atingere și cei mici se vor juca în maximă siguranță cu ea. 

Este o jucărie minunată interactivă pentru fiecare copil. Această jucărie va încânta cu siguranță fiecare copil, chiar și mai mulți copii și prin joacă cei mici își vor dezvolta abilitățile motorice, gândirea logică, memoria, abilitățile de mișcare și conexiunile dintre sunete, forme și culori, fiind în același timp o distracție extraordinară pentru fiecare copil. Dimensiunile acestei bărci sunt de 36*20*26 cm. Barca este realizată într-o combinație de culori frumoase a navei portocalii cu o punte albastră și un acoperiș galben-verde.

Kiddieland este un producător de jucării pentru copii și bebeluși care operează pe piața mondială încă din 1998 și care a obținut licența pentru produsele Disney în 2002. Producătorul Kiddieland este extins pe piață americană și, în mare măsură, și în Europa. Oferă jucării cu un design frumos, culori vesele, cu efecte sonore și luminoase, cu motive fabuloase la prețuri rezonabile. Scopul lor este acela de a oferi jucării cu care cei mici nu numai că se vor distra, dar vor învăța multe.

Caracteristici

  • set bogat de figurine

  • pentru copiii de la vârsta de 12 luni

  • efecte sonore și melodii

Doprava 79
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
VârstăDe la 12 luni
Dimensiuni36*20*26 cm
Dimensiunile ambalajului41*21*21 cm
Cu baterieDa
ElectronicDa
LuminosDa
SonorDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Culoareaportocaliu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...