Aparat de tuns iarba Turbo Écoiffier de la 18 luni

Detalii privind produsul

Aparatul de tuns iarba Turbo de la producătorul franțuzesc  Écoiffier este recomandat copiilor de la vârsta de 18 luni. Acesta s-a fabricat din material de plastic de calitate și rezistent. Aparatul de tuns iarba de jucărie oferă un efect pe deplin precum cel real, strălucește într-o combinație de culori verde, roșu, negru și gri. Aparatul de tuns iarba rulează pe 4 roți, care oferă o mișcare ușoară și neîntreruptă pentru micul grădinar. Dimensiunea aparatului practic de tuns iarba este de 44*26*49 cm. Aparatul de tuns iarba nu ocupă mult spațiu, folosirea acestuia este ușoară.

Această jucărie minunată are un efect stimulator la dezvoltarea modului de gândire logică, deoarece în timpul jocului copii se confruntă cu funcționarea uneltelor de grădină. Mai mult în timpul tunderii ierbii se dezvoltă motorica fină și puternică, abilitățile de mișcare, creativitatea și fantezia. Cu un astfel de aparat superb de tuns iarba,  copilașul dumneavoastră se va transforma instant într-un grădinar mic adevărat, cu plăcere va ajuta în treburile de grădină.

Producătorul franțuzesc Écoiffier se ocupă strict doar de fabricarea jucăriilor de calitate. Produsele sale corespund cu toate standardele europene astfel că, jucăriile sunt de asemenea potrivite și pentru cei mai mici. Acum când suntem îngrămădiți de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la această tendință în primul rând cu designul unic, prin respectarea cerințelor de siguranță în timpul fabricării și nu în ultimul rând cu o calitate la un preț rezonabil. 

Doprava nad 69
Descriere tehnică
Băiat/fatăbăiat
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni44*26*49 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,44 kg
Culoarearoșu
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...