Aparat gofri 100% Chef Écoiffier cu gofri cu 22 de accesorii verde de la 18 luni

Detalii privind produsul

Aparatul de gătit gofri, 100% Chef a fost fabricat de producătorul franţuzesc Écoiffier și este un accesoriu perfect pentru o bucătărie de jucărie, astfel că, nicio gospodină nu-i va putea rezista. De ce? Pentru că, pe lângă aparatul de gofri în ambalaj se mai găsesc 4 gofri în formă de inimioară și ustensilele auxiliare și alimentele de care ar putea avea nevoie micuțul la pregătirea gofreurilor. Setul de bucătărie se potrivește pentru copii de la 18 luni. În total acesta conține 22 de accesorii, care nu pot lipsi de la gătit şi coacere. Datorită culorilor vesele și a designului real această jucărie va dezvolta fantezia și creativitatea micilor bucătari. Copii inventează rețete și activități noi în bucătărie pentru ei înșiși și pentru ce dragi.

Este foarte important în dezvoltarea copiilor ca, ei să se joace jocuri de rol, prin care să-i imite astfel pe adulți. Pe lângă că, aceasta este o modalitate perfectă pentru distracţie, acesta ajută și la dezvoltarea mentală. De asemenea va ajuta la dezvoltarea creativităţii, imaginației și a fanteziei. Mai mult, cu setul de bucătărie se dezvoltă abilităţile motoricii fine și de mișcare. Acest aparat de gătit gofri cu accesorii este un cadou ideal pentru fiecare copil, căruia îi place să-şi ajute mama în bucătărie și care abia așteaptă să găteasă și singuri.

Écoiffier este un producător franţuzesc, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate pentru copii. Écoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene, astfel jucăriile se potrivesc chiar și celor mai mici copii.  Acum că suntem invadați de produsele pieței chinezești, Écoiffier încearcă să se abată de la această tendință, în primul rând prin design unic, prin respectarea standardelor firmei în timpul producției și, nu în ultimul rând,prin calitate la un preț rezonabil. De asemenea acesta acordă o mare atenție protecției mediului și, prin urmare, face parte din programele Eco Emballage și Der Grüne Punkt. Copii se vor juca pentru un timp îndelungat cu setul de bucătărie Écoiffier, deoarece acesta oferă numeroase posibilităţi de joacă, nu numai în bucătăria de jucărie.

Doprava nad 49€
Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Dimensiuni21*17*5 cm
Inaltimea produsului5 cm
Dimensiunile ambalajului60*40*30 cm
Lungime intreaga21 cm
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,645 kg
Culoareaverde
Set de produseNu
Recenzii
loader  Se încarcă comentariul...
Întrebări despre produs
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii