Aparat de gătit gofri 100% Chef Écoiffier

cu blender, aparat cafea şi cu gofri cu 28 accesorii verde de la 18 luni

Doprava nad 199 Lei zdarma
Producător: Écoiffier Categorie: Accesorii și vase de bucătărie de jucărie Cod produs: ECO2624
145,00 Lei
90,00 Lei
Lista dorinţelor
Detalii privind produsul

Aparatul de gătit gofri pentru copii 100% Chef de la producătorul franţuzesc Écoiffier, este un accesoriu perfect pentru o bucătărie de jucărie și se potrivește copiilor de la vârsta de 18 luni. Pe lângă aparatul de gătit gofri, în setul de bucătărie se mai află un mixer smoothie, un aparat de cafea, gofre în formă de inimioară, pahare, căni, farfurii, lingurițe și alte accesorii. În pachet se găsesc în total 28 de accesorii, care nu pot lipsi din bucătăria celor mai mici bucătari. Datorită culorilor vesele și a designului său precum cel real această jucărie ajută la dezvoltarea fanteziei și a creativităţii bucătarilor mici. Copiii inventează rețete noi și activități diverse în bucătărie pentru ei înșiși și pentru cei dragi.

Este foarte important pentru dezvoltarea copiilor ca, ei să se joace jocuri de roluri, prin care să-i imite pe adulți.Pe lângă faptul că, acest lucru este o modalitate excelentă de distracţie, aceasta va și ajuta la dezvoltarea mentală a copiilor. De asemenea copiilor li-i se vor dezvolta creativitatea, imaginația și fantezia. Cu ajutorul accesoriilor de bucătărie se dezvoltă motorica fină şi abilităţile de mişcare. Acest aparat de gofri este un cadou ideal pentru fiecare copil, care adoră să-şi ajute mama în bucătărie şi care abia așteaptă să găteasă singur. Culorile multiple, designul verde cu buline roșii al setului 100% Chef, garantează că, setul va fi accesoriul perfect al fiecărei camere de copil.

Écoiffier este un producător franţuzesc, care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitateÉcoiffier corespunde celor mai stricte standarde europene, astfel jucăriile se potrivesc chiar și celor mai mici copii. Acum, când suntem invadaţi de produsele pieţei chinezeşti, producătorul Écoiffier încearcă să se abată de la această tendință printr-un design unic, prin menţinerea cerinţelor referitoare la siguranţă, şi nu în ultimul rând printr-o calitate la un preţ rezonabil. Producătorul oferă  atenţie mare protecţiei mediului, de aceea este un membru al programului Eco Emballage şi Der Grüner Punkt. Datorită materialelor reciclabile şi a culorilor nedăunătoare sănătăţii, jucăriile vor oferi copiilor o joacă plină de siguranţă. Copii se vor juca pentru un timp îndelungat cu acest set de bucătărie, Écoiffier deoarece acesta oferă numeroase posibilităţi de joacă şi aceasta nu numai în bucătărie.

Descriere tehnică
Băiat/fatăfată
Vârstăde la vârsta de 18 luni
Tara de provenientaFranţa
Ambalat în carton I/NDa
Greutate0,925 kg
Culoareaverde

Contact

Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
captcha
loader  Se încarcă comentariul...