Aparat de gătit pe aburi şi mixer Beaba Babycook® Duo Plus White Silver dublu de la 0 luni

Detalii privind produsul

Aparatul de gătit cu aburi şi mixerul Beaba Babycook® Duo Plus, în culoarea alb-argintiu, este un ajutor revoluționar pentru gospodăriile cu copii mici. Datorită a două recipiente puteți pregăti în acelaşi timp în aparatul de gătit şi mixer două feluri de mâncare, sau o porţie mare dintr-un anumit piure pentru copii. Folosirea aparatului dublu de gătit cu aburi şi al mixerului este foarte simplă, rapidă şi veţi putea economisi mult timp, pe care îl veţi putea petrece cu copilul dvs. Aparatul dublu de gătit cu aburi şi mixerul Beaba Babycook® Duo Plus este un ajutor imens mai ales la familiile unde sunt gemeni sau copii de diferite vârste. Aparatul dublu de gătiti pe aburi și mixer Beaba este potrivit și pentru prepararea mâncărurilor pentru copiii mai mari care au deja dințișori. Într-un compartiment se pot prepara de exemplu pastele sau piureul de cartofi, iar în celălalt compartiment puteţi găti pe aburi legumele sau carnea. Gătirea cu aburi în este o metodă foarte sănătoasă pentru prepararea alimentelor, deoarece menţine gustul alimentelor, conţinutul de vitamine şi minerale, care sunt indispensabile pentru dezvoltarea corectă a bebeluşilor.

Uşor de preparat

Acest robot iconic 4 în 1 poate fierbe mâncarea pe aburi, mixează, dezgheață și încălzește. Aparatul de gătit Beaba Babycook® Duo Plus, în culoarea alb-argintiu se descurcă cu uşurinţă cu prepararea mâncărurilor sănătoase şi gustoase pentru întreaga familie. Datorită celor două recipiente, care au un volum total de 2200 ml, puteţi pregăti mai multe feluri de alimente sau o porţie mai mare de mâncare. Întregul pachet al aparatului pe aburi Beaba, cuprinde două recipiente cu un volum de 2200 ml, cuțite pentru mixare cu efect ciclonic, o linguriţă mică şi capacul filtrului, precum şi sistemul de închidere simplu „ easy clip“ şi un buton rotund pentru comutarea funcţiilor pentru întreaga controlare a dispozitivului. Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® Duo Plus este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Folosirea acestui aparat nu este dificilă, de aceea, se va descurca cu el atât tătăl, cât și bunicii.

Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți.

Caracteristici

  • pregătirea rapidă și ușoară a mâncării
  • două recipiente cu un volum total de 2200 ml
  • potrivit pentru copilașii de la 0 luni
  • este ideală pentru pregătirea unei porţii mai mare de mâncare
  • gătire pe aburi şi mixare rapidă
  • potrivit pentru a pregăti mâncare pentru bebeluşi
  • design franțuzesc atractiv și modern
  • calitate franțuzească de primă clasă
Doprava 69

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni38*18*24 cm
Inaltimea produsului24 cm
Dimensiunile ambalajului42*19*25 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,7 kg
Volum L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Culoareaalb
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...