Aparat de gătit pe aburi şi mixer Beaba Babycook Neo Eucalyptus verde-argintiu de la 0 luni

Detalii privind produsul

Faceți cunoștință cu noua generație de aparate de gătit pe aburi Beaba Babycook® Neo! Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® Neo Eucalyptus, nu este doar un aparat clasic de gătit pe aburi, dar este mult mai mult. Vă prezentăm o nouă generație a apratelor de gătit pe aburi care reduc consumul de apă și energie cu până la 50% și emit cu până la 48% mai puțin dioxid de carbon. În acest aparat de gătit pe aburi și mixer Babycook® Neo, calitate superioară franceză și designul atrăgător, fac ca acest robot de bucătărie 4în1 să devină instantaneu un accesoriu elegant pentru fiecare bucătărie.

Aparatul de gătit pe aburi și mixerul Beaba Babycook® Neo în culoarea modernă a eucaliptului verzui nu doar că arată bine dar este un ajutor de nădejde. Mâncărurile obținute în Beaba Babycook® Neo sunt potrivite pentru hrănirea copiilor, încă de la primele luni după naștere. Utilizarea aparatului de gătit și a mixerului Beaba este foarte simplă, rapidă și vă economisește mult timp pe care îl puteți dedica copiilor dvs. Gătirea pe aburi este o metodă foarte sănătoasă pentru prepararea alimentelor, deoarece menţine gustul alimentelor, conţinutul de vitamine şi minerale, care sunt indispensabile pentru dezvoltarea corectă a bebeluşilor. Pregătirea perfectă a alimentelor va fi asigurată nu numai de cuțitele din oțel inoxidabil de înaltă calitate, ci și de recipintele de sticlă de înaltă calitate.

Uşor de preparat

Aparatul de gătit Beaba Babycook® Neo, vă va economisi timp la prepararea alimentelor proaspete. Acest robot iconic de bucătărie 4în1 în doar câteva minute poate găti, mixa, dezgheța și încălzi mâncarea. Pregătirea pe aburi și mixarea cu acest dispozitiv revoluționar de nouă generație nu va dura mai mult de 15 minute. Puneți fructele și legumele în recipientul cu aburi și turnați apa în fierbător. Apoi, apăsați pe butonul de aburire, așteptați câteva minute, după care turnați excesul de apă si alimente preparate vor fi mixate foarte rapid, prin simpla apăsare a butonului. Datorită volumului mare a recipientului, puteți pregăti mai multe porții pentru copilașii dvs, pe care le puteți depozita în frigider sau congelator. Întregul pachet de aragaz abur Beaba cuprinde un recipient cu un volum de 1250 ml, există, de asemenea, cuțite bol din oțel inoxidabil de sticlă de înaltă calitate și un cuțit mic pentru a pregăti. Întregul pachet al aparatului pe aburi Beaba, cuprinde un recipient cu volum de 1250 ml, cuțite pentru mixare cu efect ciclonic, recient de sticlă de cea mai bună calitate și un cuțit mic pentru pregătire. Aparatul de gătit cu aburi și mixerul Beaba Babycook® Plus este foarte ușor de curățat și este pregătit pentru următoarea utilizare. Folosirea acestui aparat nu este dificilă, de aceea, se va descurca cu el atât tătăl, cât și bunicii. 

Beaba

Marca Beaba provine din Franța și din anul 1989 aduce în gospodăriile cu copii, accesorii revoluţionare de bucătărie şi produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se străduiesc la plănuirea şi realizarea produselor de înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copiilor sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Producătorul francez Beaba se poate mândri cu numeroase premii şi aprecieri în urma unor jurizări profesionale, dar și de la părinții mulțumiți.

Caracteristici

  • aparat de gătit pe aburi și mixer de nouă generație
  • pregătirea piureurilor pentru copilașii de la 0 luni
  • recipient cu volum de 1250 ml
  • gătește, încălzește, mixează și dezgheață mâncarea
  • consum redus de apă și energie
  • sticlă și oțel inoxidabil de înaltă calitate
  • design franțuzesc atractiv și modern
  • calitate franțuzească de primă clasă
Doprava 79

Descriere tehnică

VârstăDe la 0 luni
Tara de provenientaFabricat ăn Franța
Dimensiuni27*22*22 cm
Dimensiunile ambalajului29*24*24 cm
ElectronicDa
Ambalaj de carton DA/NUDa
Greutate2,7 kg
Volum L1250 ml
Culoareaturcoaz
Set de produseNu
loader  Se încarcă seturile ...

Recenzii

loader  Se încarcă comentariul...